G4Media.ro

Judecătorul Cristi Danileț a sesizat CSM și Inspecția Judiciară după ce Dragnea…

Judecătorul Cristi Danileț a sesizat CSM și Inspecția Judiciară după ce Dragnea a relatat o presupusă discuție cu un ofițer din serviciile secrete

Judecătorul Cristi Danileț a sesizat joi CSM și Inspecția Judiciară după ce Liviu Dragnea a declarat miercuri că un ofițer dintr-un serviciu de informații i-ar fi relatat că au existat presiuni asupra completului de judecată care l-a condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

”Azi am sesizat CSM și Inspecția Judiciară cu privire la cele semnalate de Liviu Dragnea in legătură cu influențarea unui judecător suprem”, a scris Danileț pe Facebook.

Reamintim că Liviu Dragnea a declarat miercuri seară la Antena 3 că ”Este un ofițer ()… care este militar (…) și care mi-a zis că a participat la niște discuții cu anumiți șefi din niște instituții care spuneau că a fost aranjat un judecător din complet, dar se lucrează în continuare.”

Mai devreme, judecătorul Danileț analizase tot pe Facebook afirmația lui Dragnea:

”Sunt două aspecte aici:

1. Primul aspect, grav: întâlnirea dintre Președintele Camerei Deputaților cu un ofițer activ al serviciilor de informații pentru a discuta de un caz privind mai multe persoane fizice aflat pe rolul instanței supreme. Când a avut loc? Unde? În ce temei legal? Cine a mai fost de față? Care sunt instituțiile unde se discuta acest caz? De ce participa un ofițer de informații la acea întâlnire? Ce scop avea acea întâlnire? Aici ar trebui să intervină CSM pentru a atrage atenția asupra instituțiilor statului în legătură cu implicarea voluntară a unor ofițeri în discuții și analize despre justiție.

2. Al doilea aspect, mult mai grav: declarația cum că unul dintre judecătorii cauzei ar fi fost influențat în soluția sa. În aceste condiții, Inspecția Judiciară trebuie să se sesizeze imediat: să îl audieze ca martor pe Liviu Dragnea pentru a indica numele ofițerului de informații, acesta din urmă să fie audiat ca martor pentru a indica numele celui care a făcut influența și asupra cui, iar judecătorul în cauză și restul membrilor din complet să fie audiați. Dacă totul a fost o minciună, trebuie ca CSM să iasă public să arate acest lucru, iar independența completului de judecată și reputația profesională a fiecărui membru al completului să fie apărate! Dacă cele relatate sunt reale, să înceapă de urgență procedurile judiciare: penale, împotriva celor care au făcut instigare la abuz în serviciu (sau șantaj ori poate dare de mită); disciplinare sau chiar penale, dacă există magistrați influențați”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

 1. Cand vad ca danilet ia atitudine in legatura cu justitia, una doua imi vine aproape sa fac pe el de fricà…

 2. Felicitari dle Judecator !

 3. Cristi Danilet,felicitari pentru atitudine!!!

 4. Bravo domnule judecator,vreo 10 ca dumneata si sigur nu mai existau
  d-alde dracnea

  • Ba mai existau, dar erau deja de multa vreme colegi de celula cu alde Alifie si Vaselina, cei mai ”unsurosi” banditi…

 5. Sceleratii de la FelixturnatorulTV. il vor adauga si pe Judecatorul Danilet pe lista lui Soros, alaturi de Sora, Oana Pellea, Tudor Chirila si Klaus Johannis. O sa fie reprezentantul Statului paralel responsabil cu terorizarea Sociopatului Dragnea cu legea in mina.

  Vorbiti cu Calafatul, sa pregateasca duba cu camasi ieftine, ca asta e in ultimul stadiu al sociopatiei, ala la care, constatind ca nimic nu iese cum vrea el, se apuca sa ucida. Cit o sa-i mai joace in struna si dobitoaca Silika sau lacheii lui, cind vad ca bipedul si-a pierdut mintile? Aia vor sa poata fura fara scandal, ori Vataful doar asta face.

 6. Respect dle Judecator Danilet…!

 7. Bag sama, bai danilete, ca te-ai umplut de respect ca closetu’ de rahat ( cand vorbim de rahati se permit cacofoniile scrise fara virgula )

  • Bag sama ca tu ai deja gura plina si acum incerci sa improsti in jur. Incearca sa-l „rumegi” cu „coledgii” care te platesc. In fond, sunteti din acelasi aluat si aveti aceeasi educatie, Succesuri!

 8. si uite asa se baga Daddy singur in alt c***t :))))) bineinteles de vina este Johannis si statu’ paralel :))))))