G4Media.ro

Jocurile Olimpice. Ministrul Novak, către sportivii de la Tokyo: ”Știu prin ce…

Jocurile Olimpice. Ministrul Novak, către sportivii de la Tokyo: ”Știu prin ce treceți. Să nu renunțați niciodată la visul vostru”

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, i-a felicitat, vineri, pe sportivii români medaliaţi olimpici la Tokyo, după o săptămână de competiţie, îndemnându-i pe toţi componenţii TeamRomânia să nu renunţe la visurile lor.

  • „Suntem deja la jumătatea perioadei de evoluţie a sportivilor noştri la Tokyo 2020. O mare parte dintre ei şi-au încheiat evoluţiile la Jocurile Olimpice. Au mai rămas în competiţie cinci sporturi, iar noi rămânem cu sufletul alături de cei care vor concura între 1 şi 8 august. Sper ca gândurile noastre bune să le dea putere şi curaj! Vreau să le mulţumesc medaliaţilor noştri olimpici de până acum pentru onoarea şi bucuria pe care ne-au făcut-o! Canotajul şi scrima au demonstrat încă o dată că sunt puternice, că şi-au calculat şi muncit şansele, că acolo există profesionişti dedicaţi. Nataţia românească revine încet şi sigur spre marea performanţă, avem sportivi de mare valoare, de mare perspectivă, avem şi acolo profesionişti care conduc cu pricepere destinele acestui sport. A existat şi neşansă, pentru sporturi şi sportivi care ar fi meritat podiumul olimpic, dar sunt sigur că ei vor reveni mai puternici. Cum mai puternici vor reveni şi cei aflaţi la prima experienţă de o asemenea anvergură, pentru care Tokyo 2020 a fost doar începutul zborului spre performanţa olimpică.
    Ştiu prin ce treceţi, dragi sportivi, şi cei care aţi reuşit să împliniţi visul unei medalii, şi cei care nu aţi reuşit, de această dată. Ştiu şi ce a însemnat parcursul vostru de până acum, cu toate piedicile şi dificultăţile lui. Vă îndemn pe toţi să nu renunţaţi niciodată la visul vostru, indiferent cât de greu pare de atins! Am tot respectul pentru voi! Hai, România! Curaj!”, este mesajul transmis de Novak.

După o săptămână de competiţie, România are patru medalii la JO, una de aur, la dublu vâsle feminin, şi trei de argint, la patru rame masculin, la dublu rame masculin şi la spadă.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. A fost nevoie de o „palma” ca sa-si revizuiasca atitudinea.

  2. Antrenorul Mirel Rădoi trebuia să demisioneze când a înţeles, de la Minister, Federaţie şi Ligă, că va fi trimis la Kashima să apere imaginea României fotbalistice cu oaste de strânsură, unele cluburi care şi-au ţinut jucătorii acasă nefiind totuşi ajutate de Dumnezeu ulterior să se califice în Conference League.

  3. Cine e omul asta? Pana n-a fost scandalul de marti, el nici nu exista.