G4Media.ro

Jaful din Bistrița Năsăud: Opt percheziţii la persoane care sunt bănuite de…

sursa foto: Captură video

Jaful din Bistrița Năsăud: Opt percheziţii la persoane care sunt bănuite de furtul unui seif cu bani / Trei bărbaţi implicaţi, unul a fost arestat la domiciliu, altul preventiv şi pentru cel din urmă a fost dispusă măsura controlului judiciar

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul I.P.J. Bihor, Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, şi jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor, au pus, sâmbă, în aplicare opt mandate de percheziţie domiciliară, relatează news.ro

De asemenea, în urma activităţilor desfăşurate au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, cu privire la trei bărbaţi de 32, 45 şi 46 de ani, domiciliaţi în judeţul Bihor, fiind ulterior luată măsura reţinerii acestora, pentru 24 de ore.

Cei trei bărbaţi au fost prezentaţi magistraţilor, care au dispus luarea măsuri arestului la domiciliu, faţă de bărbatul de 45 de ani, control judiciar pentru 60 de zile, faţă de bărbatul de 46 de ani şi arestare preventivă, faţă de bărbatul de 32 de ani.

„Activităţile s-au desfăşurat pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt calificat. Percheziţiile au fost desfăşurate în judeţul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, în municipiul Bistriţa, unde, din sediul unei societăţi comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei”, arată comunicatul de presă al IPJ Bihor.

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de către Biroul de Analiza a Informaţiilor Bistriţa-Năsăud. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, conchide sursa menţionată, relatează news.ro.

sursa foto: Captură video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter