G4Media.ro

Iranul și-ar putea revizui doctrina nucleară, susține un comandant de rang înalt…

Sursa foto: Wikimedia Commons – Tasnim News / Hossein Ostovar

Iranul și-ar putea revizui doctrina nucleară, susține un comandant de rang înalt al Gardienilor Revoluției / Despre instalațiile nucleare israeliene: „Mâinile noastre sunt pe trăgaci”

Iranul și-ar putea revizui doctrina nucleară, afirmă un comandant de rang înalt al Gardienilor Revoluției iraniene, potrivit agenției media de stat Tasnim, citată de Sky News.

„O revizuire a doctrinei noastre nucleare și a politicii noastre, precum și a considerațiilor comunicate anterior, este pe deplin posibilă”, a declarat Ahmad Haghtalab, care este responsabil cu securitatea nucleară.

Comandantul a declarat că instalațiile nucleare ale Israelului au fost identificate, adăugând că „mâinile noastre sunt pe trăgaci”.

El a amenințat că Iranul va riposta dacă Israelul va îndrăzni să îi atace siturile nucleare, adăugând că Iranul este pregătit să lanseze „rachete puternice pentru a distruge ținte desemnate” în Israel.

Liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei, are ultimul cuvânt în ceea ce privește programul nuclear al Teheranului, despre care unii occidentali suspectează că are scopuri militare.

Teheranul a susținut întotdeauna că programul său nuclear este strict în scopuri pașnice.

Comentariile vin după ce un fost oficial de rang înalt al Mossadului, Zohar Palti, a declarat pentru Sky News că lovirea instalațiilor nucleare iraniene se află pe lista opțiunilor luate în considerare de Israel pentru a riposta după atacul de sâmbătă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...