G4Media.ro

ÎPS Teodosie nu primește prelungire de titular, după ce Universitatea ”Ovidius” a…

Sursa foto: Cosmin Uhrenciuc Photography

ÎPS Teodosie nu primește prelungire de titular, după ce Universitatea ”Ovidius” a decis ca toți cei care împlinesc vârsta de 65 de ani sa iasă la pensie

ÎPS Teodosie, profesor la Facultatea de Teologie din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța (UOC), nu va mai primi prelungire pentru calitatea de titular după ce Senatul instituției a decis ca toți cei care împlinesc vârsta de 65 de ani sa iasă la pensie. Arhiepiscopul Tomisului a împlinit 65 de ani în 12 decembrie 2020, transmite Info Sud-Est. Referitor la pensionarea lui ÎPS Teodosie, conducerea Universității ”Ovidius” a transmis că ”și în cazul invocat vor fi aplicate prevederile specifice ale Legii Educației Naționale și ale Codului Muncii”. Hotărârea Senatului nr. 623/29.07.2021 stabilește că în absența metodologiei prevăzute Legea nr. 1/2011 privind Norma universitară și statutul personalului didactic şi de cercetare din învăţământul superior, nu se poate da curs solicitărilor cu privire la menținerea calității de titular după vârsta pensionării. Altfel spus, niciun cadru didactic nu va mai putea fi titular în Universitatea ”Ovidius” după vârsta pensionării. Decizia UOC poate fi consultată pe site-ul universității. Arhiepiscopia Tomisului, condusă de ÎPS Teodosie, a transmis pentru Info Sud-Est că înaltul prelat a depus cerere de prelungire a activității după vârsta de pensionare ”la solicitarea Decanului și a Consiliului Profesoral” din cadrul Facultății de Teologie. ÎPS Teodosie a fost ales decanul Facultății de Teologie în 17 septembrie 2002 și a rămas în această funcție timp de 14 ani, până în anul 2016. Teodosie a fost și prorector al UOC în perioada martie 2012-iunie 2014. Odată pensionat, ÎPS Teodosie nu va mai putea deține nicio funcție în universitate și nu va mai putea face parte din Consiliul Facultății de Teologie. Arhiepiscopul Tomisului va mai putea activa în universitate doar în sistem ”plata cu ora”. sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

35 comentarii

 1. Ieri căruța magică lovită, azi altă veste rea… să ne ferească soarta de răzbunarea din mânie a marelui mag Mache.

 2. Observ ca rugăciunile respectivului nu mai sunt ascultate…

 3. daniel is paying back.

 4. il tine bine satana , ca nu-i dadeam 65 de ani.

 5. E prea bine pregatit profu dar au astia ceva cu el

 6. a ramas si fara prospaturi, mai se bucura si ochiul lui de unul, altul pacolo.

 7. Saruman este foarte supărat acum, ba pierde mașina, ba ii scoate ăștia la pensie. Ce se întâmplă? Bor nu mai are influență cu un guvern normal? Sigur daca era PSD îl ținea pe viață pe Saruman pentru a atrage voturi ilegale.

 8. Lasă că poate e un loc liber la Hogwards, doară el e „legacy”, tin ăia liber până vine…

  • La Catedra de „Loțiuni și vrăjeli magice”? 🙂

 9. care e virsta de pensionare la preoti ?

 10. Imi place foarte mult ,exprimarea.Cineva vegheaza.

 11. de fiecare data cand se dau nobelurile,ii vezi pe laureatii de 70-80 de ani cum stau in gradina, plivesc buruienile, cresc o gaina

  o data ce ai trecut de 65 de ani, se petrec niste schimbari in creierele celor care nu au dispensa de la partidul de guvernamant

 12. Bai satană de acum sa te duci draq sa îți administrezi afacerile cu turism în zona Moldova

 13. Acești prehoți ar trebui să dispară din colonie de sclavagism pentru că sunt criminali de religie și trăiesc pe spinarea fraierimi păcălind oamenii cu religia falsă

 14. Prehoți îștea ar trebui barberiți cu patentul sau cu lampă cu carbid pentru că trăiesc pe spinarea fraierimii mințind și insălind bieți oamenii

 15. Prin actiunile sale, prin plagiatele cu doctoranzii sai a adus multe deservicii Universitatii. Decizia senatului era de asteptat!

 16. Nu cred nimic, nu vor cerceta nimic serios, nu va raspunde in fata nici unui for bisericesc, nu va raspunde in fata legii, totul se va musamaliza, e fost lasat prea mult si raul este ireversibil.
  Auzi, doctorate, adunatura de fatarnici !

 17. A dracului (haínă, perfidă) privire mai are mai sus smintitul & nefericitul Teodosie! Așa cum îi este și umbra de suflet.

 18. Traim intro lume in care totul se naruie. Nu mai avem religie, educatie, civilizatie, valori. Imprumutam tot de la altii si avem iluzia ca daca suntem scoliti la inalta poarta occidentaa, revenim (daca ne intoarcem) mai pregatiri decat restul si suntem capabili sa facem orice la standarde de excelenta Suntem un popor care se autodistruge.

  • La ce este bună religia?!
   Bor aduna avere, preoții mertzane, săracii spălați pe creier.
   Când ai nevoie de biserică scoți banul că nu poti altfel. Statul plătește salarii la preoți, bani pentru întreținere/renovare de ce mai platim bani la biserica?!

  • pai si fiind Machiavelli tie iti place ca ne autodistrugem. ca asta faceai si tu pe vremuri. deci de ce te plangi?

 19. La pușcărie când va ajunge gunoiul asta ?

  • Baba Yaga, ce vorbelesti de Gunoaiele care le
   Aveți la, Sectorul Nr 1? 😁😁😁
   Păi, spuneți iubetei Voastre #USR PLUS Minus
   Clotinde Armandes să facă minuni să vă scape
   Căci poate este mai eficiență, știe poate să facă Și o Litutghie, Religioasă să dispară ca o Vrajă Gunoiul de la Sectorul Nr 1.
   Căci, Prelatul Erarh Teodosie nu are creditare în Viziunea voastră și Putere este Slăbit ia-ți Băut Ouletele

 20. Unul din spagarii care se folosesc de numele și învățăturile lui ISUS pentru „afaceri” și obținerea de bunuri lumești în cantități enorme. Oare câți proști care îi unu buzunarele burduhănoase cu bani știu câte afaceri lumești au. A fi afacerist este una, a te laudă că ești omul lui ISUS …alta. Soagoveanu …NU.

 21. Unul din spagarii care se folosesc de numele și învățăturile lui ISUS pentru „afaceri” și obținerea de bunuri lumești în cantități enorme. Oare câți proști care îi unu buzunarele burduhănoase cu bani știu câte afaceri lumești au. A fi afacerist este una, a te laudă că ești omul lui ISUS …alta. Spagoveanu …NU.

 22. Mă uimiți cu gândire voastră de comentaci obscuri, mediocrii. Nu emanați decât răutate. Atât. Nici un argument rațional. Doar dinți rânjiți la stele, schelălăitori avizi de sânge. Mintea vă e pe pustii, da-v-ar Dumnezeu un gram de minte. Aveți grijă să nu uitați să respirați…😔🤦

  • Creștine nu ai moaște de lins?! Cum sa lingi oase de mort?! Ce om normal face asta?! Ati rămas cu prostiile de acum 2000 ani!

  • Fă bine de ne dă un argument rațional pentru care am susține un parazit misogin.

 23. Si totusi’nu se da curs’ nu inseamna ‘se respinge’. Adica se poate reveni asupra deciziei, nu?… pentru altii poate se va putea da curs? Sau doar pt IPS nu se va da curs? Pare curioasa evolutia de la prorector la pensionar nedorit.

 24. Bietul Saruman, ce-a fost si ce-a ajuns…