G4Media.ro

Ionel Scrioşteanu, secretar de stat la Transporturi, despre situaţia financiară dificilă de…

Ionel Scrioşteanu, secretar de stat la Transporturi, despre situaţia financiară dificilă de la Metrorex: Suntem într-o analiză împreună cu ministrul Dan Vîlceanu, săptămâna viitoare comunicăm soluţiile

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioşteanu a declarat, întrebat despre lipsa banilor pentru salarii la Metrorex şi despre scăderea acestora cu 20 la sută începând cu luna octombrie, că există o analiză care se face la Metrorex şi că soluţiile vor fi comunicate săptămâna viitoare.

„Suntem într-o analiză a situaţiei financiare la Metrorex, împreună cu ministrul interimar şi totodată ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, şi săptămâna viitoare, pe măsură ce vom avea rezultatele acestei analize, vom comunica soluţiile pentru rezolvarea situaţiei financiare, într-adevăr foarte grea, de la Metrorex”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Ionel Scrioşteanu, sâmbătă, la finalul şedinţei de Guvern.

Întrebat de ce s-a ajuns în această situaţie privind lipsa banilor pentru salarii, Scrioşteanu a afirmat că pe de o parte este vorba despre bugetul construit la începutul acestui an, dar problema este legată şi de scăderea numărului de pasageri din acest an, pe fondul pandemiei.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Metrorex

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Transport low level, low cost, salarii low…
    Nu exista respect pentru cel care munceste corect/temeinic… asa ca lasa-l sa munceasca cum vrea si-l platesti (tu șef) … cum vrei

  2. Stiu eu cum s-a ajuns la situatia asta. A gresit putin in sus Danut Valceanu salariul minim. Si dupa 10 luni s-au terminat banii.

  3. Dacă analizeaza Vilceanu, e clară beleua!

  4. Una din solutii va fi incheierea unui nou contract de inchiriere a unor spatii sindicatului lui Ion Radoi.

  5. De parca ne-ar interesa problemele metrorexului. Sunt problemele mafiei pesediste, de ce ar trebui să-i duc grija?