G4Media.ro

Ionel Dancă: Programul IMM Leasing a fost aprobat de Guvern, în primă…

Ionel Dancă: Programul IMM Leasing a fost aprobat de Guvern, în primă lectură

Guvernul a aprobat în primă lectură în şedinţa, de joi mai multe proiecte de acte normative, printre care şi pe cel privind programul IMM Leasing, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

„În această şedinţă de guvern au fost dezbătute în primă lectură şi adoptate în vederea primirii avizului Consiliului Legislativ, pentru şedinţa următoare urmând a fi adoptate în forma finală alte ordonanţe de urgenţă în zona economică. Astfel, un proiect de ordonanţă de urgenţă priveşte programul IMM Leasing, este un program pe care Guvernul l-a anunţat anterior, face parte din Planul naţional de investiţii şi relansare economică şi în cadrul acestui program IMM-urile pot apela la soluţia finanţării achiziţiilor de echipamente şi utilaje prin intermediul societăţilor financiare nonbancare ca o opţiune în plus acordată IMM-urilor care doresc să apeleze la un astfel de instrument”, a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de guvern.

El a precizat că, potrivit actului normativ, „avansul pentru o astfel de finanţare pentru IMM-uri este zero. Valoarea maximă a finanţării este de 5 milioane de lei pe beneficiar şi sunt garantate achiziţiile de echipamente IT şi utilaje”.

Foto: Captura Facebook/Ionel Danca 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Puneti mana pe carte, baieti, ca-i jale. Dati banii contribuabililor ca la pacanele, doar ca jucati la cateva mii de aparate deodata … Frumos, elegant, nu scoateti din buzunarul vostru daca se dau rateuri. Suna minunat ce faceti, sunteti niste genii.

    • *Sper ca-i supervizat in totalitate tot ceea ce faceti. DNA-ul o sa existe si peste 2 ani, nu e panica. + Ca PSD-istii au tetanos, nu iarta.

  2. Decat sa pacaleasca populatia cu ‘helicopter money’ mai bine ar pregati … economia … pentru o aterizare controlata.

    Banii astia din programele electorale vor fi ca o ploaie in desert.

    Avem nevoie de oameni cu vizune , care pot anticipa viitorul , probabilistic sa creioneze scenariul economic de baza, optimist si pesimist.

  3. Pana va deveni LIZIBIL…mai trebuie cateva lecturi!!!Deci,mai incercati!!!M-ati pacalit cu imminvest ,pentru asta nu mai demarez absolut nimic decat daca va fi propus de alt guvern!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.