G4Media.ro

Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, şi-a depus candidatura pentru un nou…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. Fiul său deține firma care a provocat explozia devastatoare GPL din Crevedia

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, candidează pentru un nou mandat din partea PSD, transmite Agerpres. Odată cu depunerea candidaturii lui Ion Doldurea pentru funcţia de primar al municipiului Caracal a fost depusă şi lista de candidaţi a PSD pentru Consiliul Local, acestea fiind primele înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripţie Caracal. Doldurea e tatăl patronului/administrator al firmei Flagas SRL care deține depozitul de GPL explodat în august 2023 în Crevedia, eveniment soldat cu 6 morți și 46 de răniți.

La momentul scandalului de la Crevedia, Ion Doldurea anunța că se suspendă din toate funcțiile din PSD, sub presiunea liderilor partidului.

Doldurea are peste 20 de case, apartamente și spații comerciale, precum și aproape 500.000 de euro în conturi, potrivit declarației de avere. Familia Doldurea are și un hotel de 5 stele în Caracal și opere de artă evaluate la 70.000 de euro.

Cine e Ion Doldurea

Ion Doldurea a fost impus de baronul PSD Paul Stănescu în 2019 la șefia PSD Caracal în locul lui Dan Ciocan, care voia să preia controlul în organizația Olt a PSD tocmai de la Stănescu. Tot Paul Stănescu, actualul secretar general PSD, l-a impus pe Doldurea sr. candidat la Primăria Caracal, pe care acesta a și câștigat -o în 2020.

Chimist de profesie, Doldurea a înființat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburanților, pe care le-a trecut apoi pe numele fiilor săi, potrivit Olt Alert.

Doldurea sr. s-a remarcat prin faptul că a inițiat, în calitate de președinte al Asociației „Fiii și prietenii Caracalului”, un referendum pentru redenumirea județului Olt în Romanați. După eșecul votului din 2018 a demisionat de la conducerea asociației.

Până să devină primar, Doldurea senior a activat în mediul privat, incepând cu 1993, potrivit CV-ului oficial.

Anterior a fost director comercial la Intreprinderea de anvelope din Caracal și Inspector de specialitate (chimie) la Inspectoratul de Stat pentru Controlul calității produselor, Caracal.

Ion Doldurea a precizat, într-o postare pe o reţea de socializare, că a obţinut peste 5.000 de semnături de susţinere şi a afirmat că a realizat majoritatea obiectivelor propuse în urmă cu patru ani.

„Astăzi, împreună cu echipa de consilieri locali, însoţiţi de preşedinţii organizaţiilor locale şi membri ai PSD Caracal, am depus la biroul electoral lista de candidaţi pentru alegerile locale din 9 iunie! Prezenţa noastră în număr mare la acest moment este dovada că în aceşti 4 ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian Chesnoiu, o echipă PSD puternică, cu oameni determinaţi şi consecvenţi crezului nostru. Totodată, susţinerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcţia de primar al Municipiului Caracal, cât şi colegii care candidează la Consiliul Local sau Judeţean, este pentru mine o recunoaştere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat. Le mulţumesc celor peste 5000 de cetăţeni care ne-au acordat prin semnătură susţinerea, atât mie cât şi echipei de consilieri. Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum 4 ani şi continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!”, a notat Doldurea într-un mesaj postat pe facebook.

Candidaturile social-democraţilor sunt singurele depuse până în prezent în municipiul Caracal.

În municipiul Slatina nu au fost încă înregistrate candidaturi pentru fotoliul de primar şi Consiliul Local, nefiind depuse până luni după-amiaza candidaturi nici pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt sau pentru mandatele de consilieri judeţeni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. Tinetiva seniorii in casa! Scoateti rtv din grila si asa o sa avem un vot mai „lucid”

 2. Cainii latra, ursul merge

 3. Tupeu fara limite. Dar usor usor scad procentele voastre, votantii se trezesc si voi o sa dispareti in neant.

  • Cât timp există funcționari publici al căror scop (primirea unui salar) scuză mijlocul de al obține(votând psdpnl)se va vota psdpnl.

 4. La vot Bobor Român!
  PSDNL va pregătit multe mortăciuni politice date cu tot felul de condimente sa le mascheze gustul, voi faceți-va datoria și validati-le și spuneți într-un cor „iamy ce buun” 🤮

  PS: eu înțeleg că există Mafie, înțeleg că există Interlopi, dar în cabina de vot ești singur, la fel la numărat voturi exista reprezentanți ai opoziție, cat de fricos sa fie olteanul, cat de fricos sa fie românul sa voteze clanuri de mafioți și Interlopi?!!

 5. Doldurea de fraieri.