G4Media.ro

Iohannis: România susține un proces rapid de aderare a Suediei la NATO

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Iohannis: România susține un proces rapid de aderare a Suediei la NATO

Președintele Klaus Iohannis afirmă, într-o postare pe Twitter, că România sprijină pe deplin un proces rapid de aderare a Suediei la NATO.

„România salută decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anunţată astăzi de către premierul Magdalena Andersson. România sprijină pe deplin un proces rapid de aderare a Suediei la NATO. Odată cu aderarea Suediei şi Finlandei la NATO, Alianţa noastră va fi mai puternică ca niciodată”, a scris președintele Iohannis.

Suedia a confirmat oficial, luni, că va cere aderarea la Alianța Nord-Atlantică. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Suediei, Magdalena Andersson.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

33 comentarii

 1. exceptional este acest presedinte al Romaniei . speram ca dupa referendumul ce decide aparitia unei republici prezidentiale sa obtina inca un mandat .

  • Un degen n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la scki golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu justitie nu armata. Doar plagiatori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina psd la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

  • Un degen n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

  • Un degen n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Rusine iohannis.

  • Un degen n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu jus-itie nu ar.mata. Rusine iohannis.

  • Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

  • Ce grija ai, draga cenzura, sa nu apara mai mult de 10 commenturi critice la adresea lui iohanis. Oricum slab preş edinte avem. Si mincinos.

  • Nu autostrazi nu jus-itie nu ar.mata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

  • Un deget n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

  • Un deget n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Rusine ioihan.

  • Un deget n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine ioiha.

  • Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine ioiha.

  • Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Rusine ioiha.

  • Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine ioiha.

  • Nu autostrazi nu jius-itie nu a.rmata.Rusine ioiha.

  • Nu a uto.strazi nu jiu.sti.tie nu ar.m-ata. Riusine ioihhan.

 2. S-a grabit de teama plăcuțelor suedeze!

 3. Era sa zic piei vis urat dar e de a dreptul cosmar. Sa te faca aia secretar nato sa scăpăm de tine. Si sa nu uiti sa iei cu tine si toata gașca de hoti savonea corbu netejoru dorneanu ciuca citu ciolacu etc . Suna ma ptr lista si ti o dau numai sa plecati in ….. noastra mai repede

 4. DRECKS VERRÄTER!☠

 5. Domnule Presedinte, era mai elegant daca spuneati ca o sa negociati cu Suedia sprijinul acordat de Romania, in schimbul sprijinului pe care Suedia sa-l acorde Romaniei pentru intrarea in Schengen.
  Dar vad ca nu aveti curajul asta.
  Chiar asa fara coloana vertebrala sintem, chiar asa de slugoi, dam totul in favoarea altora fara sa cerem nimic in schimb ?!
  Nici nu e de mirare ca ne desconsidera altii atita timp cit ne desconsideram noi pe noi !

  • auzi dar tu chiar nu stii ce spui. cum ar arata sa ne apucam de santaj acum???? sincer! in fata lumii noi ne apucam de santaj. sa ne dea ca sa le dam. cum sa intram in schengen cand suntem cu problemele cu care suntem??? tu crezi ca aia au ceva cu noi? NU, NOI AVEM CEVA CU NOI!!! de aia nu intram, ca nu indeplinim conditiile.

  • România îndeplinește toate condițiile, sclav trotinetist.

  • Sclav esti tu cu tot neamul de rusi. Mars!

 6. De fiecare data cand e un articol despre Iohannis se activeaza trolii putinisti. Evident, sunt si i..tii utili care le tin isonul. Pe cei din prima categorie nu-i intereseaza Iohannis, de fapt, ei fac trolling si incearca sa destabilieze societatea romaneasca. Ei au ce au nu cu persoana Iohannis , ci cu pozitia lui euro-atlantica, pro UE, pro NATO. Cei din a doa categorie sunt doar i..oti care servesc propagandei sovietice.

  • Dacă mai aveam vreun dubiu cât te duce capul!

  • Nu realizezi ce prostii debitezi!

  • În caz că n-ai observat, mutălăul dulapist oploșit temporar 10 ani la cotroceni pe banii noștri, domnul peeeeeeeeeseeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeee, în caz c-ai uitat, are o singură poziție. Tolănit. În mașina care-l duce la Sibiu în fiecare weekend, de-ar crăpa și pământul.
   Nici măcar la Kiev nu s-a obosit să se ducă. Dacă-i trage Putin un glonț în posterior?
   Ce-a obținut pentru România de la începerea conflictului! Fix zero. Ca toate mandatele lui. Big fat zero. Ăsta e Iohannis. Deal with it.

 7. Un degen n-ai ridicat pentru ca Romania sa ajunga ceva mai aproape de Suedia. Ai batut pasul pe loc de 7 ani dar de la schi golf etc. n-ai lipsit. Nu autostrazi nu jus-itie nu ar.mata. Rusine iohannis.

 8. Nu autostrazi nu jus-itie nu armata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

 9. Nu autostrazi nu jus-itie nu ar.mata. Doar pl-agi.atori, fel de fel de persoane dubioase cu legaturi printre in-te.rlopi ne-ai adus in fruntea tarii plus greseala cea mai grava- ai minti romanii sa te voteze pe tine ca sa nu vina peeseedeee la putere dar ai inselat. Rusine iohannis.

 10. Nu realizezi ce prostii debitezi!