G4Media.ro

Iohannis către români: Vă rog, nu vă pierdeți răbdarea. nu renunțați la…

Iohannis către români: Vă rog, nu vă pierdeți răbdarea. nu renunțați la votul dumneavoastră din cauza unui guvern incompetent!

Președintele Klaus Iohannis le cere autorităților care organizează scrutinul de azi să ”găsească de urgență soluțiile astfel încât toți românii să poată vota astăzi”.

Într-un mesaj pe Facebook, Iohannis le mai cere românilor să nu-și piardă răbdarea și să nu renunțe la vot ”din cauza unui guvern incompetent”.

Mesajul complet:

Dragi români, oriunde ați vota, în orice oraș al lumii sau în orice sat din România, nimeni nu vă poate bloca dreptul la vot! Vă rog, nu vă pierdeți răbdarea, nu renunțați la votul dumneavoastră din cauza unui guvern incompetent, care vă obligă să stați la cozi uriașe pentru a vă exercita un drept constituțional. Vă mulțumesc pentru că vreți să faceți o Românie mai bună! Solicit autorităților responsabile cu organizarea scrutinului electoral să găsească de urgență soluțiile astfel încât toți românii să poată vota astăzi!

Foto: Inquam / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Stai linistit. Romanii isi doresc un guvern competent cu protocoale secrete in justitie

    • Normal ar fi sa nu fie nevoie de protocoale, iar fiecare institutie a Statului ar trebui sa fie OBLIGATA prin lege/Constitutie sa colaboreze cu magistratii, astfel incat sa fie eradicata hotia din tara aceasta…! S.R.I., M.A.P.N, M.I. sau oricare alta institutie, ar trebui sa considere actiunea de sprijinire a Justitiei ca pe o DATORIE si ca pe o ONOARE, avand astfel posibilitatea sa-si serveasca tara si in vremuri dificile, nu doar in vreme de razboi…!

  2. Dacă mai era Baconschi, eram salvați.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.