G4Media.ro

Ioan Niculae anunță că se întoarce mâine în țară: „N-am găsit niciun…

Ioan Niculae anunță că se întoarce mâine în țară: „N-am găsit niciun avion din Milano”

Condamnat la 5 ani cu închisoare în dosarul Interagro, omul de afaceri Ioan Niculae nu a fost găsit de polițiști acasă, la domiciliul din Zimnicea, pentru a fi dus la penitenciar, și a fost dat în urmărire generală. Puțin peste ora 22.00, Ioan Niculae a intrat în direct la Antena3, anunțând că nu a intenționat să fugă de arest, că se află la Milano, dar nu a găsti avion să se întoarcă în țară.

„Sunt decis să mă întorc mâine în țară. N-am găsit niciun avion din zona Milano. Le-am spus avocaților să facă notă oficială să spună că mă întorc. (…) Nu știu unde aterizez că încă n-am avion”, a spus Niculae la Antena3.

Omul de afaceri a subliniat că nu mai poate beneficia de „o legea care se referă la  executarea pedepsei” și care l-ar fi putut favoriza.

„De mâine când mă prezint în România și mă încarcerează, nu mai pot benefica de această lege”, a spus Niculae, sugerând că în mod intenționat cineva ar fi avut grijă să nu beneficieze de această lege.

Întrebat cine sunt cei care au avut grijă să nu beneficieze de această lege, Niculae a spus: „Cineva care are mereu grija mea”.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat joi la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro, potrivit minutei instanței. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Omul de afaceri a absentat de la ultimul termen din proces, fiind internat într-o clinică din Milano (Italia), unde s-ar reface după infectarea cu COVID- 19, astfel cum a precizat avocatul său în sala de judecată.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. CONFISCAREA AVERILOR ILICITE!
  INASPRIREA CODULUI PENAL!
  TOLERANTA ZERO FATA DE CORUPTI!

 2. Ia un cargo ca sigur au cutii si pentru tine, cu gratii.

 3. rusine justitiei romane! rusine dna! huuuuuu hotilor!

 4. A primit o pedeapsă așa mică de zici că a furat o găină, mult a mai furat acest securist, trebuie confiscată toată averea hoțului.

 5. S-a dus omu, imediat cu a aflat sentința definitiva, la Malpensa la culoarul unde stau avioanele ca taxiurile, doar ca ele stau in interiorul aeroportului și?! Ghinion! Toți piloții erau Ocupați, așteptau pe cineva și se retrăgeau! Poate are noroc și găsește pe unul care se retrage la hangarul dintr-un stat cu care România nu are acord de extrădare și atunci chiar nu o sa se poată întoarce!

 6. Bunea Stancu a scapat, fiind baron de partid.

 7. „Omul de afaceri a subliniat că nu mai poate beneficia de „o legea care se referă la executarea pedepsei” și care l-ar fi putut favoriza.”

  ce inseamna asta? lege care se refera la executarea pedepsei?

 8. I-auzi ce coincidenta, altul care era prin Italia. A incercat si el, da’ acu’, daca s-a schimbat legea pe acolo prin Italia, ce sa faca, tre’ sa vina acasa. Hai ca n-o fi asa greu sa stea vreo 2 ani si jumatate inchis…

 9. Nicolae, Catarama ……. și alții ca ei ……. au furat miliarde: fabrici cu utilaje, stocuri, creanțe de încasat ….. terenuri ….. și nu au plătit niciodată impozite, taxe …. gaz metan …..
  Aceștia sunt JEFUITORII Româniel

 10. Teapa, ca ministrul justiției nu mai Slugarel.
  Hai ca te așteaptă un loc cald în celula lângă Dragnea.

 11. „N-am găsit niciun avion din Milano”
  sunt închise toate magazinele de avioane din Milano!
  se deschid abia la anu…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.