G4Media.ro

Interlopul Bebino, dus la audieri și reținut de polițiști într-un dosar ce…

sursa foto: Imagini amator

Interlopul Bebino, dus la audieri și reținut de polițiști într-un dosar ce vizează infracțiuni de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare, vineri dimineață, 8 mandate de aducere într-un dosar ce vizează infracțiuni de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform unui comunicat de presă transmis.

Printre persoanele conduse la audieri se află și interlopul Emil Marius Alecu, zis „Bebino”, au precizat sursele G4Media. Acesta a fost reținut de polițiști.

Reamintim că la începutul anului 2020, Bebino, șeful Clanului Sportivilor, a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie, într-o confruntare între clanuri.

Comunicatul integral al Poliției

În data de 05 mai 2022, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, în Bucuresti și județele Ialomița și Călărași, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, la finele anului 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj, având în vedere faptul că un bărbat, de 29 de ani, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a postat mai multe mesaje în spațiul on-line, prin care ar fi încercat, prin intimidare și provocarea unor agresiuni, îndepărtarea unor persoane, din cartier.

De asemenea, a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta, împreună alte două persoane, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor, obținând astfel foloase materiale patrimoniale.

u sprijinul polițiștilor din aceste județe, au fost identificați și audiați zeci de clienți, rezultând faptul că serviciile sexuale erau oferite contra unor sume cuprinse intre 150 și 400 de lei.

Totodată , pe parcursul anchetei, în luna februarie a acestui an, în județul Ialomița, în urma unor verificări, într-un autoturism a fost descoperită, ridicată și ulterior expertizată, o armă de foc, letală, precum și muniția aferentă, probatoriul administrat indicând că această ar aparține bărbatului de 29 de ani.

În vederea completării materialului probator, au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.

Față de 4 persoane, trei bărbați, de 29, 34 și 27 de ani și femeia de 23 de ani a fost dispusă măsura reținerii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sprijinul de specialitate a fost acordat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Asta e votant haur mancaat-as

  2. Protejat al mafiei din politica si din MAI. Toti interlopii, indiferent de culoare, sunt protejati in Romania.