G4Media.ro

Inteligenţa artificială, folosită pentru comentarea meciurilor de tenis de la Wimbledon /…

Sursa Foto: Pexels.com

Inteligenţa artificială, folosită pentru comentarea meciurilor de tenis de la Wimbledon / Ce le va oferi fanilor softul AI Watson produs de IBM

Turneul de tenis de la Wimbledon va propune, prin intermediul parteneriatului său cu compania IBM, rezumate ale meciurilor comentate de softul de inteligenţă artificială IA Watson, scrie ziarul elveţian Le Matin, citată de Agerpres.

Parteneră a turneului de la Wimbledon de mai bine de 30 de ani, compania IBM a anunţat că toate videoclipurile cu momentele importante ale meciurilor de la ediţia 2023, disponibile pe aplicaţia oficială a turneului londonez, vor avea comentarii generate de tehnologia de inteligenţă artificială a IBM, AI Watson. Scopul va fi să li se ofere fanilor o „experienţă mai îmbogăţitoare”, datorită familiarizării modelului cu limbajul specific tenisului.

„Noua funcţie le va oferi fanilor care urmăresc videoclipuri cu momentele importante ale meciurilor, un comentariu audio al momentelor cheie, precum şi subtitrări, pe care le pot activa sau dezactiva. Instrumentul a fost conceput pentru a oferi fanilor o experienţă mai îmbogăţitoare atunci când urmăresc momentele cheie ale meciurilor prin videoclipurile cu momente importante din aplicaţie, făcând clipurile informative şi captivante”, a afirmat compania americană.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...