G4Media.ro

Întârziere de 143 de minute a trenului Bucureşti Nord – Curtici, după…

Întârziere de 143 de minute a trenului Bucureşti Nord – Curtici, după ce în judeţul Caraş- Severin copaci căzuţi din cauza vremii au produs avarii la locomotivă

Trenul IR72 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord-Curtici a înregistrat o întârziere de 143 de minute din cauza unei avarii la aparatele de energie electrică ale locomotivei. Aceste aparate s-au defectat în urma căderilor de copaci din cauza vremii nefavorabile, transmite News.ro

Incidentul a avut loc în zona localităţii Armeniş din judeţul Caraş-Severin.

”CFR Călători informează că astăzi, 13 august a.c., pe fondul vremii nefavorabile din zona staţiei Armenis, pe locomotiva trenului IR72, Bucuresti Nord – Curtici s-au produs căderi de vegetatie care au afectat aparatele de alimentare cu energie”, transmite CFR Călători.

În urma incidentului, trenul a înregistrat o întârziere de 143 de minute.

”Conform procedurilor mecanicul a solicitat intervenţia personalului CFR SA pentru remediere, acesta intervenind cu drezina pantograf. CFR Călători a asigurat operativ locomotivă de ajutor. Trenul a înregistrat o întârziere de aproximativ 143 de minute, în prezent fiind în circulaţie. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumeşte pentru înţelegere”, mai precizează CFR Călători.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la: 0219521 – INFO CFR (trafic intern); numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice; în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries); pe site-ul companiei www.cfr.ro; pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern; la personalul din staţii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter