G4Media.ro

Inspecția Judiciară confirmă controlul la DNA: A fost dispus acum cinci luni

Foto: Sediul CSM / InquamPhotos

Inspecția Judiciară confirmă controlul la DNA: A fost dispus acum cinci luni

„Este un control în desfășurare. După cum știți el a fost dispus acum 5 luni in urma unei analize realizate de Plenul CSM.”, a declarat pentru G4media Alin Alexandru, purtatorul de cuvant al Inspecției Judiciare.

G4Media a dezvăluit, sâmbătă, în exclusivitate Inspecția Judiciară a descins din nou la Direcția Națională Anticorupție, pentru a verifica dosarele realizate în baza protocoalelor cu SRI, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Inspecției. Potrivit acestora, ar fi vorba de un control tematic stabilit încă din luna mai, dar ordinul a fost semnat pe data de 1 octombrie. Controlul se desfășoară deja de aproape 2 săptămâni, iar inspectorii vor să vadă, culmea, dacă au fost respectate prevederile protocoalelor încheiate cu SRI, au mai declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

”Inspectorii au dorit să știe, între altele, dacă au fost transmise informări către SRI, așa cum prevede protocolul încheiat între Parchetul General și SRI. Potrivit protocolului semnat în 2009 de Laura Codruța Kovesi și prim-adjunctul Florin Coldea, procurorii trebuiau să comunice, în mod operativ, dar nu mai târziu de 60 de zile, modul de valorificare a informărilor sau sesizărilor primite de la SRI.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, Inspecția Judiciară a solicitat date despre modul de aplicare a protocolului cu SRI. Nu este prima dată când Inspecția judiciară efectuează astfel de verificări.

Citește integral

SURSE Inspecția Judiciară a descins din nou la DNA. Ținta: toate dosarele făcute pe baza protocoalelor cu SRI

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. descinderi la DNA? ca sa verifice ce? sunt idioti? protocolul acela exista cu un motiv, sa prinda infractori. daca era ilegal, atunci de ce l-a aprobat tradiceanu? sa il aresteze pe tariceanu pentru grava neglijenta si sa il arunce in temninta, daca este ilegal. procurorii au respectat protocolul. daca eu vreau sa lucrez cu cineva, fac un contract, ei au facut un protocol. toti politicienii si avocatii lor ar trebui arestanti imediat pentru favorizarea infractorilor, abuz, tradare, luare de mita, etc. politicienii romani ar trebui sa moara in inchisoare pentru ce au facut. dar sa nu uitam de poporul tampit care i-a votat, poporul caracterizat de violenta, hotie, lipsa de respect, salbaticie, prostie. romanii sunt anti educatie, anti lege, anti civilizatie. nu inteleg cum de inca mai existam ca tara

  2. Cum, își permite cineva să verifice procurorii DNA ?!? Păi ce spune coana Europa, dar uncle Sam ? Ce vremuri ne este dat să trăim !

  3. Infractorii zburda liberi in timp ce Inspectia sta pe capul celor de la DNA consumandu-le din timpul pe care procurorii il puteau utiliza mult mai bine facandu-si jobul lor clasic.

  4. Uite ce grozavii face inspectia judiciara si sectia de investigare a magistratilor, de aceea sectia de investigare a magistratilor nou infiintata trebuie desfintata imediat

  5. Cred ca titlul e scris in graba, semnul „:” trebuia pus dupa „confirma”.
    Adica : „Inspecția Judiciară confirmă : controlul la DNA a fost dispus acum cinci luni”