G4Media.ro

Incendiu la un hotel din Eforie Sud: 79 de turiști au fost…

sursa foto: ISUBIF

Incendiu la un hotel din Eforie Sud: 79 de turiști au fost evacuați și 16 persoane, printre care 4 copii și un bebeluș au fost coborâte de pe acoperiș

Un incendiu a avut loc marți dimineață la un hotel din Eforie Sud, în care se aflau 83 de persoane. Dintre acestea, 79 erau turiști și 4 angajați ai hotelului, conform ISU Dobrogea.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 4 și anunța că la un hotel din Eforie Sud, cu 44 de camere, sunt degajări mari de fum.

Autoritățile au intervenit cu 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 echipaje SMURD, 2 Ambulanțe și 40 pompieri.

La acel moment, în hotel se aflau 83 de persoane (79 turiști, 4 angajați ai hotelului), dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuați de către echipajele de la fața locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulti, 4 copii, 1 sugar) au fost coborâte de pe acoperișul hotelului, au mai transmis reprezentanții ISU.

O singură persoană care fusese intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ, conștientă, cooperantă.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:58, cauza probabila a incendiului fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

sursa foto: ISUBIF

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Si detectorul de fum din camera tehnica???Cine le verifica autorizatiile??

  2. Grecii, ca să o iau pe explicația divina, își merita incendiile. Au fost primii care au țipat sa se bage „pașaport de buna purtare”