G4Media.ro

Încă un parlamentar PSD se distanțează de Liviu Dragnea și denunță ”autocrația”…

Încă un parlamentar PSD se distanțează de Liviu Dragnea și denunță ”autocrația” acestuia: Nu pot accepta scindarea societății / Unicul demers al conducerii partidului este o luptă absurdă cu toată lumea care i se opune

Deputatul PSD de Botoșani, Mihaela Huncă, se distanțează, într-o postare pe Facebook, de liderul social-democrat Liviu Dragnea, pe care îl acuză că duce o luptă fără argumente și fără folos pentru cetățeni cu toată lumea care i se opune. De asemenea, Huncă îl mai acuză pe Dragnea că a scindat societatea și adăugă că valorile autentice, competența și meritocrația nu se mai regăsesc azi în PSD.

Postarea integrală pe Facebook a deputatului PSD Mihaela Huncă:

Am intrat în politică în anul 2000. A fost o decizie bine cumpănită, o decizie pe care am luat-o considerând că doar printr-o astfel de implicare aș fi putut contribui eficient la profesionalizarea și dezvoltarea în primul rând a sistemului din care proveneam și pe care l-am reprezentat mereu, sistemul de învățământ.

Am ales social-democrația. Și social-democrată sunt și astăzi. Dar social-democrația în care cred eu, bazată pe valori autentice, pe meritocrație și pe competență nu se mai regăsește astăzi în PSD, fiindcă PSD, din motive ce nu pot să le înțeleg, și-a uitat și menirea, și ideologia. Am sperat, vreme de doi ani, că este doar o etapă de reconstrucție a partidului, am subliniat constant că drumul ales se abate de la proiectul pe care l-am propus românilor, mi-am exprimat nemulțumirea în fața autocrației care începe să definească exprimarea partidului. Toate aceste inițiative colegiale au fost lipsite de efect.

Nu pot accepta sintagma ”două Românii”, nu pot accepta scindarea societății, sunt împotriva oricărei bătălii fratricide și cred cu tărie că rolul celor aflați la guvernare este să fie în slujba tuturor românilor. Din păcate, unicul demers politic al conducerii partidului este acum o luptă absurdă, fără argumente și fără folos pentru cetățeni, cu toată lumea care i se opune. Nu pot merge mai departe alături de această viziune. Și, fiindcă mulți alegători m-au învestit cu încredere pentru a-i reprezenta, nu voi alege să mă ascund în spatele biroului, bucurându-mă cu egoism de privilegii, ci voi încerca să dau viață, cu responsabilitate, tuturor inițiativelor pe care mi le-am asumat în campania electorală

.
Vreau, de asemenea, să le mulțumesc foștilor mei colegi – mulți dintre ei, oameni minunați – pentru tot sprijinul și prietenia pe care mi le-au acordat în cele aproape două decenii de colaborare și să le urez succes acelora dintre ei care încă mai gândesc și simt social-democrat. Poate vor reuși să aducă partidul în matca sa firească…

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Felicitari doamnei Hunca, atat pentru pozitia adoptata cat si pentru ideile exprimate. Demonstreaza ca in PSD mai sunt si valori si caractere. Dar, unde sunt barbatii din acest partid ??!!

  • Valoare mare…. Facebook-ul setat doar pt laudatorii ei,altfel ar afla si parerea mea sincera despre asta.

 2. Psd si valorile autentice…. pe dracul.
  I-au trebuit doi ani sa-si dea seama…
  Cum zicea Dinica „hai sictir in pizda mătii”.

 3. Hai sictir….pai te-ai înscris in pcr-fsn-pdsr-psd…de revoluție mineri iliescu si etc nu stiai …pai sau esti proasta sau doar nu ai prins destul ciolan….muie psd…

 4. Cum se clatina putin barca, cum incep sa sara sobolanii din ea. Intai sobolanitza sefa FIrea, apoi sobolanca de fata si vor mai urma pe masura ce trec zilele.

 5. Pare sa vina din suflet, si pt asta…numai respect!

  For the haters: nicicum nu-i bine? Te plangi ca nu-i convingi, da nici cand ii convingi nu-i bine. Pe toti ne paste-n viata un moment de Eureka. Doamna deputat a trait efectele unei decizii vechi, si a avut nishte concluzii de tras. Bravo ei ca a crescut ca om, bravo noua ca-i deacord cu noi.

  Acuma pt doamna deputat: si decizia postarii va avea efecte, sper pt dumneavoastra si noi toti, ca si concluziile acestora vor fi concludente, corecte si consecvente. Sa fi bun nu e usor, ca-n timp ce tu esti bun, ceilalti o duc bine…eu mai degraba as alege sa fiu un om bun, decat un deputat prost!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.