G4Media.ro

Încă doi generali ruşi au fost ucişi în regiunea ucraineană Herson, susține…

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Încă doi generali ruşi au fost ucişi în regiunea ucraineană Herson, susține un consilier prezidenţial ucrainean

Încă doi generali ruşi au fost ucişi în războiul din Ucraina în regiunea Herson, a declarat consilierul prezidenţial ucrainean Oleksii Arestovici pentru televiziunea belarusă Nexta, potrivit News.ro.

Unul dintre cei doi generali ucişi a fost un general al Serviciului Federal de Securitate (FSB) al Rusiei, însărcinat cu organizarea aşa-numitului referendum pentru anexarea regiunii ucrainene Herson la Federaţia Rusă, a mai precizat Arestovici.

Ambii au fost ucişi în regiunea Herson, a adăugat el.

Mai mulţi ofiţeri superiori ai armatei ruse au fost ucişi în timpul războiului Rusiei în Ucraina. Numărul lor exact nu este cunoscut, autorităţile ruse comunicând rareori pierderile lor.

Generalul-maior rus Andrei Simonov a fost ucis în apropierea oraşului Izum din regiunea de nord-est a Harkovului în luna aprilie.

De asemenea, liderul regiunii separatiste pro-ruse Doneţk din estul Ucrainei, Denis Puşilin, a confirmat săptămâna aceasta decesul generalului-maior rus Roman Kutuzov în această regiune.

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

  1. Îl credem pe Arestovici…e predestinat

  2. La cat mai multi ! 😀

  3. Buey scoabă sovietică, iar ai halit norocel maro de pe jos! :)))))

  4. Iar și-a luat scoaba sovietică niște mumu :)))))

  5. Super!!!

  6. Așa-i, nu-i rahatul ambalat ce-l mananci cu pofta de la putinel.

  7. Minunat! Rușii au pierdut mai mulți generali decât soldați. Oare sunt soldați în armata rusă? Îmi este frică că mâine sunt vecinii noștri și noi o să ne întrebăm de unde au așa mulți generali ca să i conducă în luptă.Rusii mănâncă bătaie și totuși se apropie de noi.Ce e asta? Aș vrea să știu clar: migrez în Irlanda sau îmi plătesc ratele la bancă.

    • Respecta ti contractul de credit. NICI un Mujic are duraj sa ajunga pa plaja de la Sf Gheorghe sau Mamaia. Sunt Constieti, ei, mujicii, ca nu ne oprim la Muntii Urali. Nu isi doresc confruntare cu Romania. Am vorbit in februarie 2017, cu doi oameni de la o televiziune rusa care filmau in Piata Victoriei. Erau trimis la ordin sa vada Starea de Spirit. Mi au spus ca NU si ar dori sa ne vada la portile Moscovei.

  8. Doi generali frumos’, maxim sasa.