G4Media.ro

Înalt oficial de securitate ucrainean, despre mobilizarea decretată de Putin: Este un…

Sursa foto: Kremlin.ru

Înalt oficial de securitate ucrainean, despre mobilizarea decretată de Putin: Este un program de reciclare a ruşilor / Sustragere de la mobilizare – închisoare – Wagner. Mai departe: frontul ucrainean – lichidare – Lada albă

Secretarul Consiliului de Securitate şi Apărare Naţională de la Kiev, Oleksi Danilov, a declarat că mobilizarea parțială anunțată de președintele rus, Vladimir Putin, este, în primul rând, un „program de reciclare a rușilor”, pentru că cetăţenii Federaţiei Ruse chiar nu vor avea altă opţiune, decât să moară în Ucraina, relatează RBC, citată de Rador.

„Despre ultimele declarații: Planul lui Putin ‘Triunghiul Bermudelor’ este un program cuprinzător pentru reciclarea rușilor: sustragere de la mobilizare – închisoare – Wagner. Mai departe: frontul ucrainean – lichidare – Lada albă” – a declarat Danilov, referindu-se la faptul că ruşii care nu vor dori să fie mobilizaţi vor fi condamnaţi la închisoare, de unde vor fi recrutaţi în rândurile companiei militare private Wagner pentru a lupta în Ucraina.

În ceea ce priveşte „Lada albă”, Oleksi Danilov a avut în vedere faptul că, potrivit unui program guvernamental al Moscovei, rudele militarilor decedaţi pe front primesc câte o maşină Lada.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Sustragerea de la mobilizare – închisoare. Mobilizarea – moartea sau invaliditatea in 6 luni. Ce este mai rău ? Păpică si căldurică gratis sau un glonț in țeastă ?

  • Pedeapsa cu inchisoarea oricum nu dureaza cat a bagat putin.
   Nu mai dureaza el atat.
   Deci inchisoarea e… Pana da putin coltul.
   Poate fi si peste o luna si nu de moarte buna

 2. Măriți producția de Lada, măcar 200-300 000 până la sfârșitul anului. Să puteți acoperi toate cadourile necesare . E bine că le faceți fără sisteme de siguranță, mulți din cei care se vor plimba cu ele vor ajunge lângă „eroii” pentru care le-au primit.