G4Media.ro

Importurile de gaze au scăzut cu 19,2% în primele 9 luni din…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. De ce s-a redus producția internă?

    • de ce s-a redus si consumul de carne

    • Păi cine mai consumă atât de mult? Iarna asta totuși nu-i așa de grea. Eu personal stăteam la 23 de grade până acum 2 ani. Acum un an am dat la 20 de grade și mi-a fost bine, iar de o lună am dat termostatul la 18,6 grade și îmi e chiar foarte bine, nu am nici un disconfort. Am un pulover dintr-un material care seamănă cu blana de oaie dar e sintetic – e extraordinar. Noaptea mă învelesc cu o pilotă cu puf de gâscă (o am de 5 ani, i-au mai ieșit fulgii), iar peste ea pun o pătură normală. Dorm în pijamale de vară sub astea și îmi e foarte bine. Probabil și alții și-au dat seama că nu au nevoie de atât de multe grade ca să le fie bine. Cât despre consumul de mâncare, mereu am preferat cumpătarea și cumpărarea de puține alimente fiindcă urăsc risipa. La fel, probabil și alții și-au dat seama de „șmecherie”.