G4Media.ro

Imagini dramatice cu avalanșa care îngropat în ziua de Crăciun zece schiori…

Sursa: Captură Tik Tok

Imagini dramatice cu avalanșa care îngropat în ziua de Crăciun zece schiori în Austria / Toți schiorii au fost recuperați și nu au existat victime

Imagini dramatice arată momentul în care o avalanșă a îngropat schiori în vestul Austriei în ziua de Crăciun, relatează Itv.com

Vezi imaginile aici

Inițial, zece persoane au fost date dispărute, iar 200 de salvatori au fost mobilizați pentru a căuta în masa de zăpadă.

Toți schiorii au fost recuperați și nu au existat victime, însă un bărbat parțial îngropat a fost recuperat cu răni grave. Alte trei persoane au suferit răni minore.

Avalanșa, care a măturat o pârtie de schi din apropierea orașului Zuers, a acoperit 500 de metri de pârtie în apropierea muntelui Trittkopf, a precizat poliția din regiunea Vorarlberg într-un comunicat.

S-a dovedit că mai multe dintre persoanele din videoclip au scăpat și au coborât cu schiurile de pe munte în vale fără să își raporteze implicarea, și a durat ore întregi pentru a da de urma tuturor, a precizat poliția.

Căutările au continuat și luni pentru a se asigura că toată lumea a fost găsită, dar poliția a declarat că „în conformitate cu stadiul actual al informațiilor, se poate presupune că nu mai există alte persoane dispărute”.

Avalanșa a avut loc după zile de zăpadă abundentă, urmate de vreme caldă în ziua de Crăciun, iar serviciul de salvare montană a evaluat pericolul de avalanșă ca fiind ridicat.

Șeful departamentului de turism din regiunea Zuers și Lech am Arlberg, Hermann Fercher, a declarat că avalanșa s-a produs deși în zona respectivă fuseseră declanșate explozibilii pentru a reduce riscul, a relatat agenția de știri dpa.

Poliția a declarat că va investiga modul în care s-a produs accidentul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. In romania ar fi avut un cor frumos de popi.