G4Media.ro

“Îi anunț pe elevi și părinți că și elevii de clasa a…

“Îi anunț pe elevi și părinți că și elevii de clasa a VII-a vor da această simulare” – Monica Anisie

“Îi anunț pe elevi și părinți că și elevii de clasa a VII-a vor da această simulare” a examenelor de Evaluare Națională, a declarat ministrul Educației în această dimineață, la TVR. După o zi în care anunțurile de la Minister privind simulările de anul acesta au fost confuze și s-au contrazis, Monica Anisie a spus că, în acest moment, singurele simulări stabilite clar la nivel național cu începere în luna martie sunt cele pentru clasele a VIII-a și a XII-a. La clasa a VII-a, simularea “se va da”, dar clarificări vor apărea după 1 februarie, spune ministrul.

La clasa a XI-a, simulările sunt în totalitate la decizia inspectoratului școlar județean, prevede proiectul de ordin al Ministerului Educației. ISJ-urile vor decide nu numai care vor fi subiectele, dar și dacă în județul respectiv organizează sau nu testare la a XI-a. “Și elevii de clasa a XI-a vor putea da simulare, dar organizarea să se facă la nivel județean”, a precizat Anisie.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Femeia asta m-a ametit!

 2. Iar ai aparut, frate?
  Ne-ai ametit de tot ieri, azi o iei de la capat?
  Pai si la a 11 a de ce mai dati daca subiectele sunt facute la nivel local si nu de Centrul de Evaluare? Oricum nimeni nu le va lua in serios , daca ati pus problema asa.

 3. se cheltuie bani fara logica. toate rahaturile astea au un singur scop, sa justifice numarul mare de frecatori de menta din minister.

 4. doamna asta e ministru?

 5. Poate-i anunțați și pe profesori.
  Sau dați fără ei simularea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.