G4Media.ro

Horodniceanu, șeful DIICOT: Una dintre modificările la Codul de Procedură Penală ar…

Horodniceanu, șeful DIICOT: Una dintre modificările la Codul de Procedură Penală ar duce la închiderea a 4.770 de dosare

”Pentru DIICOT, principala afectare e închiderea intempestivă a 4.770 de dosare ca urmare a dispoziției potrivit căreia dosarele în care după un an nu a fost începută urmărirea penală in personam vor trebui închise, clasate”, a declarat marți Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, despre impactul modificării Codului de Procedură Penală.

Horodniceanu a făcut declarațiile la finalul discuțiilor purtate la Ministerul Justiției cu experții Comisiei Europene pe tema MCV. ”Au fost discuții despre recomandările 3 și 4 ale MCV, modificările celor două coduri, fiecare și-a expus opinia tehnică. Dialogul e tehnic, e pe principii și angajamentele României și pe directivele care trebuie implementate în legislația națională”, a mai spus Horodniceanu.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. in traducere latrina 3.6 / PSD+ALDE+UDMR: mii de romani urmariti pe o lege „stalinista” (desi e pe model francez) .. desi nu se spune care e legea aia dar la manipulatori nu prea conteaza asta

  2. Pai ce mai e anul, o nimica toata…

  3. PSD vrea să își creeze o nouă bază electorală … Evazioniștii Legali. Asta după ce trântea amenzi dacă nu se înregistra în casa de marcat chiar și 1 (un singur) ban.
    PSD trebuie să plece altfel ne transformăm într-un stat Infracțional Legal.