G4Media.ro

Horațiu Cosma (USR): Grindeanu a anulat licitația de proiectare pentru trei noi…

Sursa foto: Facebook/ Ionel Scrioșteanu

Horațiu Cosma (USR): Grindeanu a anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri rutiere la granița cu Republica Moldova / Zilele trecute le promitea noi poduri omologilor moldoveni

Horațiu Cosma (USR), fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, îl acuză pe Sorin Grindeanu de ipocrizie, pentru că a anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri rutiere la granița cu Republica Moldova, deși zilele trecute le promitea noi poduri omologilor moldoveni.
„Sorin Grindeanu și Republica Moldova, de la fapte la vorbe ipocrite. Vorba: Ministrul Transporturilor Grindeanu promitea zilele trecute noi poduri peste Prut omologilor moldoveni. Fapta: Tot zilele trecute, același Grindeanu a anulat licitația de proiectare pentru 3 noi poduri rutiere la granița cu Republica Moldova. Curat murdar. De fapt, Sorin Grindeanu e specialist doar la salată de vorbe. Și cam atât. Când e vorba de pus osul la treabă, uite-l de unde nu-i”, a scris Horațiu Cosma pe pagina sa de Facebook.
Acesta precizează că Ministerul Transporturilor a anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri peste Prut la Stânca (RO) – Costești (MD), Bumbăta (RO) – Leova (MD), respectiv Fălciu (RO) – Leca (MD)., după ce singura ofertă depusă la licitația lansată în februarie a fost descalificată de către CNAIR.
„Și dacă tot suntem la capitolul poduri la granița cu Republica Moldova, același Grindeanu nu e în stare de 2 ani de zile să găsească un constructor pentru noul pod peste Prut de la Ungheni. Și nu e în stare nici să dea drumul la lucrări pe centura Galați, la 2 pași de granița cu Moldova și Ucraina de la Giurgiulești.
În loc să integreze Republica Moldova în spațiul european prin dezvoltarea conexiunilor rapide și moderne de transport, Grindeanu condamnă în continuare românii și moldovenii la aceleași ambuteiaje și întârzieri pe actuala infrastructură limitată și veche de zeci de ani”, mai afirmă Horațiu Cosma.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Grindeanu, cel care sufla si in iaurt, face ce ii spune Ciolacu. Iar Ciolacu trebuie sa rezolve problema pensiilor speciale pe spinarea noastra. Pacalind EU cu alte motive.