G4Media.ro

HARTĂ Rezultatele pe județe la titularizare 2019: Cele mai multe note peste…

HARTĂ Rezultatele pe județe la titularizare 2019: Cele mai multe note peste 7 s-au înregistrat în județul Prahova, cele mai puține în Giurgiu

Cele mai multe note peste 7 la examenul de titularizare s-au înregistrat în județul Prahova, unde 58,5% dintre profesorii prezenți la proba scrisă au luat note peste minimul necesar pentru a se angaja pe perioada nedeterminată într-o școală. La polul opus este județul Giurgiu, unde doar 26,7% dintre candidații la titularizare au reușit să ia note între 7 și 10.

Rezultatele au fost anunțate de Ministerul Educației, care a precizat că cel mai mare procent al notelor peste 7 a fost înregistrat în sectorul 6 al Capitalei, însă la nivelul întregului municipiu București rata a fost de 52,16%.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. De fapt denumirea de titularizare este falsa. Nu se titularizeaza nimic. Pentru ca scolilor le este frica de contracte pentru perioade nedeterminate scot la concurs acc posturi in fiecare an: gen contract perioada determinate. Cei care se inscriu la concurs sunt fix acc profesori de anul trecut pentru a obtine inca un post pe un an de zile (indiferent daca au 10 …nota nu conteaza prea mult). La anul se repeat situatia. Cred ca nu am mai vazut concurs pe bune de titularizare : post scos pe care sa fie angajat cineva, de ani de zile. O denumire mai buna a examenului ar fi de prelungire anuala si nu de titularizare. De ce se tolereaza nesiguranta asta si miscarea asta de profesori an de an … nu stiu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.