G4Media.ro

HARTA INTERACTIVĂ a alegerilor locale din 9 iunie. Candidații anunțați până acum…

Sursa foto: Google Maps

HARTA INTERACTIVĂ a alegerilor locale din 9 iunie. Candidații anunțați până acum la consiliile județene și la primării în București, Cluj, Iași, Constanța, Timișoara și celelalte mari orașe

G4Media vă prezintă într-o hartă interactivă candidații confirmați până acum de conducerile naționale ale partidelor pentru alegerile locale din 9 iunie. De precizat că pe hartă sunt datele oficiale în moment și că aceasta va fi actualizată constant.

Sunt notați candidații pentru președinția consiliului județean ai principalelor partide din fiecare județ, precum și candidații pentru funcția de primar în municipiile reședință de județ. E posibil ca până la 30 aprilie, data limită pentru depunerea candidaturilor, să apară nume noi sau ca unii dintre candidații actuali să fie înlocuiți de partide.

Apasă pe județul în care vrei să vezi candidații:

Alegerile locale vor fi organizate duminică 9 iunie, iar data limită pentru depunerea candidaturilor este 30 aprilie. În aceste zile, partidele își formează listele pentru consiliile locale și cele județene și negociază candidaturile pentru funcțiile de primar și președinte al consiliului județean.

În 8 mai 2024, rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale.

Conform calendarului electoral stabilit de guvern, în data de 10 mai, va începe campania electorală pentru ambele alegeri, locale și europarlamentare, care se va încheia pe 8 iunie, la ora 7.00.

Pe 9 iunie 2024, la ora 7.00, va începe procesul de votare, pentru ambele scrutinuri, şi se va încheia în aceeaşi zi, la ora 22.00.

Alegătorii care la ora 22:00 se află la sediul secţiei de votare, precum şi cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot pot vota până cel mult la ora 23.59.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. După cum văd în presa locală bistrițeană, Alianța Dreapta Unită… Călin Stan pentru Primăria Municipiului Bistrița și al Consiliului Județean Ionuț Simionca.
    Știrea e dată de puține minute în urmă.
    🇪🇺👍🏻

  2. Bună ziua, la Sectorul 1 am văzut că în primii 3 clasați (cf. sondaj SOCIOPOL) figurează și Mircea-Florin Andrei. De ce nu îl regăsim și aici?