G4Media.ro

Guvernul aprobă normele de aplicare ale Legii pensiilor / Marcel Ciolacu: Un…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Guvernul aprobă normele de aplicare ale Legii pensiilor / Marcel Ciolacu: Un element fundamental este că nicio pensie nu scade

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că în şedinţa de Guvern vor fi aprobate normele de aplicare ale Legii pensiilor, pe baza cărora se recalculează pensiile din sistemul public, el arătând că un element fundamental este că nicio pensie nu scade, transmite News.ro.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat în şedinţa de Guvern că un subiect extrem de important de astăzi este despre pensii. „Aprobăm normele de aplicare ale Legii pensiilor, pe baza cărora recalculăm pensiile din sistemul public”, a anunţat premierul.

El a arătat că un „element fundamental al acestor norme este că nicio pensie nu scade ca efect al noii legi”. „Dimpotrivă, creştem pensiile românilor în mod echitabil, pe merit! Am majorat cu 13,8% pensiile în ianuarie 2024, iar începând cu septembrie 2024 plătim pensiile recalculate”, a mai spus premierul Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. „un element fundamental este ca” specialii devin din ce in ce mai speciali, iar poolimea din ce in ce mai poolime.

 2. PENSIILE SPECIALE cresc si ele? binenteles ca da … in schimb pensiile NESPECIALILOR votanti de PSDNLUDMR vor „creste” atat cat sa aiba impresia ca au ceva, pentru ca INFLATIA va acoperi lejer aceste „cresteri”.
  Nu degeaba suntem pe locul 1 la inflatie in UE

 3. au crescut fix inainte de alegeri 🤣 legal si constitutional! gen, mai da le 100 lei, nicule

 4. Mai ales vreuna specială! Pensionarii chiar cu pensiile mărite trebuie să fie conștienți că jumătate din bugetul de pensii este păpat de 100.000 pensionari speciali și cealaltă jumătate este alocată celorlalți 4.65 milioane pensionari. De aceea ar trebui să NU voteze PSD-PNL-UDMR iar AUR este cu rușii și de asemenea nu trebuie votat! Si NEAPĂRAT dacă vor o schimbare să iasă la vot, să nu se scârbească de ceilalți, întrucât pe ceilalți sunt toate tunurile pentru că vor corectitudine in sistemul de pensii!

 5. Nu scad pensiile, cresc prețurile… și sărmanul pensionar doar cu juma’ de chil de cartofi vine de la piață.

  Sărmanul ăla de rând… că specialii ****************!

 6. In sus!
  Mergem doar in sus cu Marcel&Nicu la carma:inflatia, dobanzile, taxele
  Bravo!Tot asa!Votam USL 2
  Pentru a suta oara…ce cauta un d’asta prim ministru?Ca sa nu exagerez..sunt MII de persoane MULT MULT mai COMPETENTE decat covrigaru’ asta cu grimase ieftine si