G4Media.ro

Grupul Wagner anunță construirea unei linii de apărare în regiunea Lugansk /…

captura youtube

Grupul Wagner anunță construirea unei linii de apărare în regiunea Lugansk / Meduza.io: Astfel de investiții nu se justifică în majoritatea cazurilor. Pot fi străpunse într-o zonă îngustă sau ocolite

Grupul paramilitar Wagner a început construcția unei linii de apărare fortificate în regiunea Lugansk din estul Ucrainei, anexată de Moscova în septembrie, relatează site-ul independent Meduza, citat de Le Monde. „Un complex de fortificații este construit pe linia de contact, cunoscută în mod obișnuit sub numele de Linia Wagner”, a confirmat Evgheni Prigojin, pe rețelele de socializare ale companiei sale Concord.

Potrivit acestuia, „este vorba de o apărare pe mai multe niveluri”, dar nu a dat detalii despre lungimea acestei linii, locația exactă a acesteia sau cât timp ar putea dura lucrările. Cu toate acestea, Prigojin, în vârstă de 61 de ani, a declarat că linia de apărare nu ar trebui să fie „necesară” împotriva armatei ucrainene, deoarece „simpla prezență a unităților Wagner pe linia frontului este deja un zid inexpugnabil”.

Potrivit Meduza.io, Wagner a început în octombrie construcția unei linii defensive în regiunea Lugansk, care ar urma să se întindă pe zeci de kilometri.

„Experiența celui de-al Doilea Război Mondial arată că investițiile în construcția unor astfel de linii de apărare nu se justifică în majoritatea cazurilor. Ele pot fi străpunse într-o zonă îngustă sau ocolite”, afirmă Meduza.io.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Chiar ii asteptati sa va bateti cu ei?😀😀😀😀😀😀

  2. Linia Siegfriedovski. 😆