G4Media.ro

Grupul Taparo a câștigat contractul cu Ministerul Sănătății pentru cele 5 milioane…

Grupul Taparo a câștigat contractul cu Ministerul Sănătății pentru cele 5 milioane de măști pentru alegerile locale la 0,17 lei bucata / Ioan Filip, administratorul grupului: „Putem livra toate măștile într-o zi”

Grupul Taparo a câștigat contractul cu Ministerul Sănătății pentru cele 5 milioane de măști pentru alegerile locale din 27 septembrie. Ioan Filip, administratorul grupului, a declarat pentru G4Media.ro că poate livra toate măștile într-o zi de la semnarea contractului.

„Avem capacitatea să producem 50 de milioane de măști pe lună. Într-o zi putem livra cele 5 milioane de măști fără nicio problemă”, a declarat Ioan Filip pentru G4Media.ro.

Acesta a spus că firma produce măști la un preț mic, pentru că toate părțile componente ale măștilor sunt realizate în fabrică.

Prețul oferit de Taparo a fost de 0,17 lei fără TVA pe mască, potrivit unor surse oficiale.

Taparo, producător de mobilă din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a trecut în primăvară, după izbucnirea pandemiei de Covid, la producția de măști, prin firma Techtex.

Ministerul Sănătății a lansat în 10 septembrie procedura de achiziție prin negociere directă a măștilor de protecție necesare în secțiile de votate la alegerile locale din 27 septembrie. Câștigătorul contractului va trebui să livreze produsele în maximum 5 zile de la semnare. Detalii aici

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Acum intreb si eu: daca tot sint produse in Ro, de ce nu s-au comandat si cele milioane de masti tot de-aici? Ca s-a facut atata tam-tam in carantina cu taparo, iar apoi apare unu tompolinski si castiga licitatie de 100mil masti. Avem productie de masti, dar cumparam din china. Cine ne mai intelege. Mare minune ca a castigat si Astra sa faca vagoane pentru metrou.

    Uite propunere de lege: daca un produs pe care statul trebuie sa-l cumpere se face in Romania (productie completa) atunci compania respectiva sa aiba prioritate la licitatie. Sau sa castige niste puncte, ceva. Bam!

  2. păi îți spun eu de ce :în pandemie, a mirosit oportunitatea și a zis că rupe piața cu prețuri peste cele chinezești, băgând la înaintare poezia patriotică. El nu le poate produce într o zi, le are deja produse pe stoc și nu știe ce să mai facă cu ele. Ia căutați pe portalul instanțelor după Eurocomfil Invest, cât și după numele lui, unde e administrator si asociat cu 80 % ca să vă lămuriți de probitatea acestui domn.

  3. Da, într-o zi frumoasă de primăvară!

  4. @Seb au vorbit deja și vor mai vorbi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.