G4Media.ro

Grindeanu, despre rotativa guvernamentală: Sper să se întâmple până la finalul sesiunii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Grindeanu, despre rotativa guvernamentală: Sper să se întâmple până la finalul sesiunii parlamentare / Eu sunt optimist

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Bâldana, în judeţul Dâmboviţa, că speră ca rotativa guvernamentală să aibă loc până la finalul actualei sesiuni parlamentare, după ce se va soluţiona greva din învăţământ, transmite Agerpres.

„Sunt optimist din acest punct de vedere”, a spus Grindeanu.

Prezent la începerea lucrărilor de modernizare şi lărgire la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu, vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, a fost întrebat de jurnalişti despre rotativă şi negocierile ce se poartă în Coaliţie.

„Aşa cum ştiţi, rocada, rotaţia, rotativa, cum vreţi să o numim, în acest moment e suspendată. E un acord făcut în Coaliţie. Eu sper ca în perioada următoare să se găsească o soluţie pentru greva profesorilor, pentru a ieşi din grevă profesorii, ca să fiu cât se poate de clar, astfel încât această schimbare de guvern, aşa cum a fost asumată în urmă cu un an şi jumătate să se întâmple. Şi ar fi bine să se întâmple în această lună, până la finalul ei, aşa se şi poate, până la finalul sesiunii parlamentare, astfel încât votul să poată fi dat în Parlament. Eu sunt optimist din acest punct de vedere. Ştiu că şi astăzi are loc un dialog între sindicate şi Guvern, cu membri ai Guvernului care au responsabilităţi din acest punct de vedere şi într-un final sper să se găsească o soluţie, care să poată şi fi asumată în mod realist de un Guvern”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Da, da, Grindi, repdede cu rotativa ca ard toate locomotivele alea….

  2. Eu acum încep să devin optimist văzând că se încălzește strada și deci apar șanse de schimbare!

  3. e de bine!
    schimonositu’ e optimist !
    bleah !
    n