G4Media.ro

Greva angajaților STB s-a încheiat, după cinci zile de proteste/ Aproape 1.300…

Greva angajaților STB s-a încheiat, după cinci zile de proteste/ Aproape 1.300 de vehicule pe traseu, marți dimineață

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

„Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru şi impactul asupra cetăţenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuţie cu membri Consiliului de Administraţie care au promis că analizează doleanţele salariaţilor în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuţie la Palatul Parlamentului cu o delegaţie parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou şi autobază, celelalte entităţi, iar salariaţii au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea lucrului”, a anunţat marţi Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti într-un comunicat remis Agerpres.

Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a preluat problematica ridicată în această perioadă şi va face demersuri către autorităţile decidente în vederea rezolvării acestora.

Potrivit datelor furnizate Agerpres de directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, marţi dimineaţa, la ora 6:00, erau pe traseu 1287 de vehicule dintr-un total programat de 1.394.

Astfel, în Capitală circulau 246 de tramvaie, dintr-un total programat de 259, respectiv 161 de troleibuze din 166 vehicule, în timp ce numărul autobuzelor era de 880 din 969 programate pentru ora menţionată.

sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Ăștia au încheiat greva de frica lui Simion.

  • Da ba, erau sa se k.ac.h.e pe el de frică.

  • Cu ceata țiganului Simion nu e de glumit. Pe unde trece șatra, rămâne un miros greu de grajd.

  • Daca apuca Simion sa-si suflece manecile patate de cerneala prin vreun depou, ii demitea si pe Petrariu si pe Crit, ba chiar si pe Iohannis.

   Mare noroc au avut! 🙂

 2. așadar s-a rezolvat problema toaletelor, i-au instalat lui petrariu o toaletă ecologică în fața depoului? 😀

  • Avand in vedere ca Petrariu mananca doar c*c*t, oamenii s-au gandit ca il pot folosi si in alte scopuri 😉

 3. 🤣🤣🤣

 4. Normal, știam că greva e o vrăjeală electorală pentru a o readuce pe Firea la PMB. Ce repede s-au dispersat slugile PSD care clamau viața grea a șoferilor!

 5. In primul rând, rămâne valabil: la pușcărie cu liderul sindical, apoi dați afară câteva zeci de subalterni de-ai lui de la sindicat. In rest, trolilor de pe aici, care s-au agitat de mama focului sa ne explice ei cum de brusc, dupa 30 de ani, șoferii nu mai puteau efectiv sa suporte condițiile de munca de șoferi si se prefăceau că nu înțeleg că greva era pt dreptul de a fura in continuare, multă plăcuță suedeză!

  • Asa ati comentat si la liderul Sindomet ! Si totusi…. legea i a dat dreptate!

  • Ia-ti placutza si valea la sc.lavii tai!
   Sau si-au dat seama ce caracter ai si s-au tirat deja?
   🤪

  • Mai durule, cu mentalitatea de bolsevic ai avea un loc asigurat la psihiatrie, pe termen lung!
   Opincuta, nu mai esti ma in 1907, esti in alt secol!

 6. Asa ati comentat si la liderul Sindomet ! Si totusi…. legea i a dat dreptate!

 7. Afara , Petrariu! Afara, șefii de autobaze! Și-au bătut joc de oameni, asta nu se poate termina așa! Nu uitați, acesta este PSD-ul!

 8. PSD continuă să ia plăcuțe suedeze.

 9. Ce au obținut greviștii?
  Cine a câștigat? Cine a pierdut din acest protest ilegal?

  Unii șoferi își vor pierde slujbele și, posibil sa plătească pentru pagubele financiare produse in cele 5 zile de grevă.
  Bucureștenii au suferit, așteptând fie în stație, fie în trafic.

  A venit vremea schimbării.
  Societatea trebuie să scape de balastul metehnelor de sindicat și a paraziților care fură din banul public.

 10. Câte batante pe aici.

 11. Sper ca promisiunile alea au fost scrise negru pe alb si nu sunt doar vorbe in vant, sa aiba si ei cu ce merge in jus.titie in cazul nerespectarii lor, cum s-a dus si primarul in secunda 2 de la inceperea grevei.

 12. deci ce s-a intamplat? ce a stins greva, faptul ca membrii consiliului de administratie „au promis că analizează doleanţele”? inteleg ca „salariatii au decis” si nu sindicatul…chiar asa, cum s-o fi gandit STBul sa angajeze soferi peste capul sindicatului? cred ca a fost o gluma…

 13. Desființarea sau chiar distrugerea Statului Paralel PSD va rezolva problema.
  DEPEDESEDIZATĂ toată România e singura rezolvare .