G4Media.ro

GRAFIC Plăcerea de a merge la școală scade an de an, procentul…

GRAFIC Plăcerea de a merge la școală scade an de an, procentul absenților a crescut cu 50%. În sate sunt 83% din școlile cele mai slabe din România

Numărul copiilor care declară că le place la școală mereu, scade de la un an la altul, potrivit raportului Bunăstarea copilului din mediul rural, publicat în din 2 în doi ani din 2014 până în 2018 de Fundația World Vision România. Astfel, procentul copiilor de la sate cărora le place la școală întotdeauna a scăzut cu peste 3% comparativ cu 2016. A crescut în schimb procentul celor care declară că le place doar uneori la școală în 2018.

 

FOTO: Roman Mager on Unsplash

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Se preda ca in 1977, ce sa-ti placa?

    Copiii nu sunt educati, sunt indoctrinati.

  2. ar fi intersant si de analizat la scolile private care e acest procent

  3. Chiulangii de azi, useristii ciolosisti de maine…

  4. Asa vor deveni noul cuplu de ceausesti ai Romaniei, impostorii aia regali,nicolae si alina maria binder rege si regina in Romania. Este exact ceea ce se doreste. Perseverenti in mediocrele lor competente discutabil dobandite cu diplome de studii savante in exterior de hotar vor sa para a fi in atentia publicului analfabet inclusiv si functional ca sunt solutia morala a clasei politice actuale.Au nevoie de un popor redus intelectual cum era pe timpul reginei maria si al lui carol ll care sa fie mintit cu usurinta.Daca generatiile cu studii superioare parasesc societatea romaneasca vor ramane in tara exact functionalii care vor fi pacaliti ca uite ce bine sa nu mai votezi la 4-5 ani un presedinte pt ca se cheltuie bani si ascunzand marsav enormele cheltuieli anuale cu o casa regala ce atrage paraziti de orice fel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.