G4Media.ro

Gheorghe Hagi: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte…

sursa foto: Farul Constanța

Gheorghe Hagi: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu”

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că îşi doreşte ca acest club să devină foarte mare şi să câştige campionatul, dar că deocamdată nu ştie când s-ar putea întâmpla acest lucru.

Hagi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este nevoie de susţinere din toate punctele de vedere ca Farul să aibă o echipă puternică şi un buget foarte bun.

“Ca să ai un buget bun, să aspiri să te duci să te lupţi pentru a intra acolo sus cu echipe foarte puternice, care sunt bine organizate şi bine alimentate cu bani, şi Constanţa trebuie să aibă acest aspect, să nu neglijeze nimeni că e nevoie de susţinere din toate punctele de vedere la nivelul cel mai înalt dacă vrem să avem o echipă puternică, trebuie să ai un buget foarte bun, consistent şi pe termen mediu şi lung asigurat. În momentul de faţă sunt puţine echipe care cred că au parte de acest lucru. Din păcate, în România, în momentul de faţă cam asta e”, a precizat Hagi.

El a menţionat că îşi doreşte ca Farul Constanţa să devină un club foarte mare, care să câştige campionatul.

“Constanţa, dacă vrea să aibă o echipă puternică pentru că reprezentăm un oraş puternic dintr-o zonă foarte puternică şi bună a României atunci trebuie şi bugetul echipei să fie la nivel cel înalt pentru că noi facem fotbal, iar ca să faci performanţă la nivel foarte mare, dacă se doreşte, de toată lumea. Eu cu siguranţă îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu. Deocamdată, ăştia suntem, încercăm să dăm tot ce avem mai bun”,a explicat Hagi.

El a mai adăugat că Farul este cel mai complet club din România deoarece are baza sportivă proprie şi joacă tot pe terenul său.

“Un club care are bază sportivă, are teren propriu, e unic în România. Farul a devenit cel mai complet club din România pentru că are propriul teren, jucăm pe terenul nostru. Deocamdată, sperăm să vină şi terenul mare. (…) Farul are patrimoniu, are bază sportivă, are jucători, academie. (…) Când vom avea şi stadionul… am văzut că merg lucrurile pe drumul cel bun aşa că atunci când vomn avea şi stadionul o să fie şi mai bine, sperăm ca atunci să fim de nivel european”, a mai transmis Hagi.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. E caniculă, e vremea concediilor asa ca mai greu cu subiectele! Va înțelegem dar sa ne băgați pe gat ce spune neuronul asta e prea mult!

  2. Gica , nu te forta !

  3. Bravo Gica, gânduri mari! Deocamdată este un club mediu și de câștigat, câștiga Gica și cumnatul… e bine și așa!

  4. O dovedesc, daca vrei sa fim corecti cu gramatica…
    A dovedit-o si Viitorul. Ce convenabil sa uitam, nu?