G4Media.ro

Gheorghe Hagi, despre Pelé: „A fost un model pentru mine de cum…

sursa foto: Captură Facebook

Gheorghe Hagi, despre Pelé: „A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit și respectat fotbalul. A fost și va rămâne unic. Un geniu a plecat astăzi dintre noi”

„A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit și respectat fotbalul. A fost și va rămâne unic”, a scris Gheorghe Hagi pe Facebook, după vestea morții marelui Pelé.

„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit și respectat fotbalul. A fost și va rămâne Unic. Condoleanțe familiei, cu stimă și respect”, se arată în postarea de pe Facebook.

„Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toți cei apropiați lui, dar și către toți iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente. Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia și World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihnește-te în pace, Pele!”, a mai transmis Gheorghe Hagi.

Pelé, legenda fotbalului mondial, a murit, joi, la 82 de ani. Starul brazilian era internat în spital cu grave probleme de sănătate.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...