G4Media.ro

George Simion anunţă că deputatul Ciprian Titi-Stoica va fi exclus din partidul…

sursa foto: Facebook/Deputatul AUR Titi Stoica

George Simion anunţă că deputatul Ciprian Titi-Stoica va fi exclus din partidul AUR, după ce ar fi adresat injurii mai multor colegi din Parlament

Liderul AUR, George Simion, a anunţat că deputatul Ciprian Titi Stoica va fi exclus din partid, după ce a sunat în timpul nopţii mai mulţi colegi parlamentari cărora le-a adresat injurii. Simion a susţinut că Titi Stoica are probleme cu alcoolul. În apărarea sa, parlamentarul a precizat că nu îşi aminteşte să fi sunat colegi parlamentari pentru a le aduce injurii, transmite News.ro.

”Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu”, a declarat, miercuri seară, George Simion, la România TV.

Liderul AUR a susţinut că astfel de incidente nu sunt tolerate.

”Dacă tolerăm astfel de incidente şi băgăm gunoiul sub preş, înseamnă că nu suntem mai buni cu nimic faţă de ceilalţi. E dureros să-ţi împuţinezi rândurile, dar nu poate fi tolerată o astfel de atitudine. Omul are probleme personale, a căzut în patima alcoolului, dar nu înseamnă că trebuie să fie reprezentativ pentru mişcarea noastră”, a adăugat Simion.

La rândul său, deputatul Ciprian Titi Stoica a precizat că nu îşi aminteşte să îşi fi sunat colegii în timpul nopţii.

”Nu există. Sunt sigur că nu există pentru că eu nici nu am numărul respectivului în telefon. Este colegul de la Suceava, dar eu nu ştiu, nu am numărul lui de telefon. Dacă l-am deranjat cu ceva, îmi cer scuze. Am avut un schimb mai aprins de replici ieri în plenul Parlamentului. Eu nu îmi amintesc să îl fi sunat. Ce ştiu este că ieri am avut un schimb mai aprigi de replici cu el şi mi-am cerut scuze că aşa e normal. Eu nu am numărul nici al lui Ciolacu, nici al colegului de la Suceava. Până astăzi nu am avut numărul lui”, a declarat Ciprian Titi Stoica, la Antena 3.

Deputatul AUR de Timiş Ciprian Titi Stoica, care înainte de a fi ales parlamentar a lucrat ca şi controlor de trafic într-o gară din Londra (Anglia), ar fi sunat noaptea trecută mai mulţi colegi parlamentari de la alte partide politice cărora le-a adresat injurii şi ameninţări.

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat miercuri pentru G4Media că a fost amenințat cu moartea și înjurat de deputatul Titi Stoica, membru al partidului extremist AUR . În replică, Stoica a declarat pentru G4Media că ”a avut o altercație verbală” cu Șoldan și că și-ar fi cerut scuze.

  • Toate detaliile aici

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Am trimis in parlament oameni numai de calitate si de inalta tinuta morala si intelectuala.