G4Media.ro

Deputatul AUR Titi Stoica, acuzat de un parlamentar PSD că l-a amenințat…

Sursa Foto: Facebook/ Ciprian Titi Stoica

Deputatul AUR Titi Stoica, acuzat de un parlamentar PSD că l-a amenințat cu moartea / Stoica: I-am cerut scuze / Cine e fostul bodyguard transformat în politician

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat miercuri pentru G4Media că a fost amenințat cu moartea și înjurat de deputatul Titi Stoica, membru al partidului extremist AUR . În replică, Stoica a declarat pentru G4Media că ”a avut o altercație verbală” cu Șoldan și că și-ar fi cerut scuze.

”Am fost sunat de Titi Stoica în repetate rânduri ieri noapte. Au fost sunați mulți colegi și de la PSD și PNL și USR. E o practică a dlui Stoica. M-a amenințat și m-a înjurat ca la ușa cortului, nu am înțeles de ce. La primul apel m-a amenințat cu moartea, că îmi rupe gâtul. I-am spus că îl voi înregistra dacă mă sună din nou. M-a sunat din nou și a continuat să mă amenințe, să mă înjure. Pare că violența e singura armă AUR”, a declarat Șoldan pentru G4Media.

Mai mulți parlamentari au confirmat sub anonimat pentru G4Media că au fost sunați și înjurați în noaptea de marți spre miercuri de deputatul AUR Titi Stoica.

În replică, Stoica a declarat pentru G4Media că l-a sunat doar pe deputatul PSD Gheorghe Șoldan. ”Este un singur deputat cu care am avut o altercatie verbală în parlament, Gheorghe Șoldan de la Suceava. Azi i-am trimis un mesaj prin care mi-am cerut scuze”, a declarat Titi Stoica.

Cine e Titi Stoica

Titi Stoica are un istoric de manifestări violente în Parlament. În februarie 2022, el l-a numit ”nazist” pe deputatul minorităţilor naţionale, Ovidiu Ganţ.

În septembrie 2021, Titi Stoica și colegul său de partid Antonio Andrușceac l-au evacuat în forță pe deputatul liberal Florin Roman, care a încercat să conducă ședința Parlamentului.

Titi Stoica e poreclit Titi ”Patru Mâini” pentru votul dublu la bugetul de stat.

Titi Stoica (39 de ani) este absolvent de liceu și a lucrat ca șef de stație de metrou, bodyguard, ofițer de securitate și ajutor de bucătar în Londra, unde a și trăit în ultimii zece ani. El a ajuns pe primul loc al listelor de candidați AUR Timiș datorită prietenei cu George Simion, copreședintele AUR.

Stoica este fanul echipei de fotbal Poli Timișoara și a declarat într-un interviu pentru Fanatik că l-a cunoscut pe George Simion prin intermediul peluzei, ambii fiind membri ai fenomenului ultras din galeriile echipelor de fotbal.

În martie 2021, deputatul Titi Stoica a fost unul dintre parlamentarii care au votat la două mâini în Parlament la votul pentru bugetul de stat. Stoica a declarat atunci pentru Adevărul că „nu este absolut deloc în regulă” ce a făcut. Din acel moment, în Parlament a început să i se spună Titi ”Patru Mâini”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. PeeSeeDee si creatia lor hAURolaca lucreaza de zor la cresterea procentelor lor in vederea unor anticipate… De cand au inceput grevele pentru ca PeeSeeDee sa nu preia guvernarea, au inceput si injuraturile… Gretoasa e ipocrizia aurolacilor care au bagat in parlament indivizi condamnati pentru coruptie, indivizi cu pensii speciale, consilieri ai lui Nastase sau consilieri ai ministrilor lui Nastase, cum.a fost Sosocata…