G4Media.ro

George Maior: Am fost la DNA ca martor în dosarul vizitei lui…

Inquam Photos / George Calin

George Maior: Am fost la DNA ca martor în dosarul vizitei lui Dragnea în SUA

George Maior, fostul șef al SRI și actualul ambasador al României în SUA, a declarat marți la ieșirea de la DNA că a dat declarații procurorilor în calitate de martor în dosarul ”legat de vizita în SUA a fostului președinte al Camerei Deputaților în SUA”.

Maior a mai spus că nu a avut nici o implicare în această vizită din 2017 și că a avut ”o discuție foarte plăcută cu domnii procurori”.

G4Media.ro a anunțat în premieră că Maior este audiat la DNA în calitate de martor în dosarul Broidy – vizita lui Dragnea. G4Media.ro a dezvăluit pe data de 6 iunie că vizita lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu efectuată în Statele Unite în ianuarie 2017, când au participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Trump, a intrat în atenția anchetatorilor americani.

Potrivit surselor G4Media.ro, în urmă în primăvara lui 2019 s-a format o comisie rogatorie, prin intermediul căreia autoritățile americane solicită informații în România referitoare la Dragnea și Grindeanu. Printre cei vizați de comisia rogatorie s-ar afla și omul de afaceri Cristian Burci și fiul acestuia, Carlo Burci.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează