G4Media.ro

General Motors întrerupe temporar publicitatea plătită pe Twitter

COLMA, CA - JANUARY 03: New cars sit on the sales lot of a Chevrolet dealership on January 3, 2013 in Colma, California. Chrylser and General Motors led automakers in the best sales year since 2007. Chrysler's December sales jumped 10% while GM's was up 4.9%. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

General Motors întrerupe temporar publicitatea plătită pe Twitter

General Motors Co (GM.N) a anunţat vineri seară ca a întrerupt temporar publicitatea plătită pe Twitter dupa ce Elon Musk a finalizat preluarea companiei de social media, conform Reuters.

Cel mai mare producător auto din SUA a declarat că „au loc interacţiuni cu Twitter pentru a înţelege direcţia platformei sub noul proprietar”.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta situaţia. Elon Musk este, de asemenea, directorul executiv al rivalului GM, Tesla Inc (TSLA.O).

GM a spus că a întrerupt temporar publicitatea plătită”. Producătorul auto din Detroit a adăugat că „interacţiunile cu clienţii pe Twitter vor continua”.

Vânzările de reclame au reprezentat mai mult de 90% din veniturile Twitter în al doilea trimestru. La o prezentare pentru publicitari din luna mai, unele agenţii de publicitate şi mărci erau deja sceptice şi preocupate de viitorul Twitter.

În ajunul încheierii tranzacţiei, Musk a făcut un apel direct la agenţiile de publicitate într-un tweet sub forma unei scrisori deschise: „Twitter, evident, nu poate deveni un iad liber, în care poate fi spus orice fără a exista consecinţe!… Twitter aspiră să fie cea mai respectată platformă de publicitate din lume care vă întăreşte brandul şi vă creşte afacerea”

Musk a scris vineri pe Twitter că Twitter va forma un consiliu de moderare a conţinutului „cu puncte de vedere foarte diverse”.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. GM e woke, foarte tare ! :))