G4Media.ro

Garnitură de tren fără călători, deraiată la Timișoara / Circulația feroviară este…

Sursa foto: CFR SA

Garnitură de tren fără călători, deraiată la Timișoara / Circulația feroviară este oprită pe relația Timișoara Nord – Timișoara Est

Circulația feroviară pe relația Timișoara Nord – Timișoara Est este închisă, sâmbătă la prânz, din cauza deraierii unei garnituri goale de călători, în timpul manevrei de regarare în stația Timișoara Nord, anunță CFR SA.

În stația Timișoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulația trenurilor în direcția Timișoara Est.

În trenul IR 1763, care circulă în relația Iași – Timișoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică.

Până la finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a locomotivei și a vagonului, dar și retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 și R 9573 staționează temporar în gările Timișoara Est și Timișoara Nord.

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului național de călători pentru repunerea pe șină și retragerea garniturii trenului IR 1763 în condiții de siguranță.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează