G4Media.ro

Furnizarea gazului pe mai multe străzi din sectoarele 1 şi 5 ale…

Sursa foto: PickPik

Furnizarea gazului pe mai multe străzi din sectoarele 1 şi 5 ale Capitalei a fost sistată până la ora 15:00

Distrigaz Sud Reţele anunţă, vineri, sistarea a furnizării gazului pe mai multe străzi din sectoarele 1 şi 5 ale Capitalei, din cauza unei disfuncţionalităţi în sistem, transmite News.ro.

„Ca urmare a unei disfuncţionalităţi constatate în cadrul sistemului de distribuţie a gazelor naturale amplasat la limita sectoarelor 1 şi 5 din municipiul Bucureşti, ce a afectat 12 străzi din zona Sf. Constantin – Mihail Kogălniceanu, pentru a pune în siguranţă consumatorii, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 23:00. De această oprire sunt afectaţi un număr de 862 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi în respectiva zonă”, anunţă, vineri, Distrigaz Sud Reţele.

Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face astăzi, 1 martie 2024, în jurul orelor 15:00.

„După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a mai transmis compania.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...