G4Media.ro

Franţa doreşte un acord între Uniunea Europeană şi Regatul Unit cu privire…

foto: Captură video

Franţa doreşte un acord între Uniunea Europeană şi Regatul Unit cu privire la imigraţia ilegală în zona Canalului Mânecii

 În urma naufragiului de săptămâna trecută soldat cu moartea a 27 de migranţi, Franţa vrea un acord între Uniunea Europeană şi Regatul Unit cu privire la imigraţia ilegală în zona Canalului Mânecii, a anunţat luni ministrul de interne francez Gerald Darmanin.
Este nevoie de un astfel de acord întrucât „nu poate fi vorba doar de un simplu acord de reprimire a migranţilor pe teritoriul” francez, a declarat presei Darmanin, respingând ferm propunerea în acest sens a premierului britanic Boris Johnson.
„Ceea ce dorim este un acord echilibrat care să ofere soluţii reale inclusiv la problemele Franţei şi Europei. (…) Nu vrem un acord unilateral”, a insistat ministrul francez.
Acesta a anunţat că premierul francez Jean Castex îi va scrie marţi omologului britanic pentru a-i propune să lucreze la elaborarea unui acord.
foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. ”Tu l’as Voulu, George Dandin”.
    Macron, băiete : culegi ceea ce semeni.

  2. Duplicitatea asta nu face bine Europei. Vor un acord ca atunci când sunt prinși, imigranții sa fie trimiși înapoi în tara din care au traversat în UE. Dar când trec din Franța în Anglia, vor sa rămână în Anglia. Fiți fermi și trimiteți I pe toti în tara de origine și gata.
    Asa mai scoateți din rahat și companiile aeriene și economisiți și banii investiți în taberele de imigranți. Sa nu mai spun cata infracționalitate dispare din zonele cu aceste tabere.

  3. E simplu,Franta si UK semneaza un acord si toti imigrantii sunt carati in Jermanistan . :))))