G4Media.ro

FOTO Zeci de autocare cu PSD-iști pe Valea Oltului

FOTO Zeci de autocare cu PSD-iști pe Valea Oltului

Peste 2000 de oameni au plecat din Gorj spre București pentru a participa la mitingul organizat de PSD în această seară în Piața Victoriei. Organizația PSD Gorj a mobilizat membri de partid care au pornit spre Bucuresti de la primele ore ale dimineții. De la Targu-Jiu au plecat 20 de autocare, 20 de microbuze si 250 de autoturisme, transmite corespondentul Europa FM.

Mașinile plecate spre București au fost fotografiate pe traseu. Pe Valea Oltului, de exemplu, au fost numărate zeci de autocare pe marginea drumului.

Toate se îndreaptă spre Capitala din tot judetul. Pe surse, au apărut informații că peste 80 de angajați ai Spitalului de Urgentă din Târgu-Cărbunești vor participa la mitingul PSD, fiind forțați să meargă în capitală de managerul unității sanitare. Acuzația a fost infirmată de directorul spitalului. Acesta spune că cei care au plecat la miting sunt membri ai unui sindicat din sănătate.

Foto: Zeci de autocare cu PSD-iști, staționate pe Valea Oltului. Sursa: Narcis Daju

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. v ati uitat la vreme comunistilor?

  2. comunismul e in floare in romania, iar prostia duduie. ne vindem pe nimic, ne mai miram cum de sintem un neam de tradatori.