G4Media.ro

FOTO: O stradă din Sectorul 1 al Capitalei arată ca în Evul…

FOTO: O stradă din Sectorul 1 al Capitalei arată ca în Evul Mediu, în timp ce primarul Tudorache cheltuiește 3,2 milioane de lei pe excursii electorale pentru pensionari

Mai mulți bucureșteni care locuiesc pe Drumul Lăpuș din Sectorul 1 au trimis redacției imagini care arată cum pe strada lor se circulă în condiții de Ev Mediu: o uliță îngustă, fără pic de asfalt, cu gropi care la prima ploaie sunt pline de apă.

Revolta locuitorilor de pe Drumul Lăpuș vine pe fondul licitației organizate de primarul Dan Tudorache, prin intermediul Centrului Cultural al Sectorului 1, în urma căreia primăria celui mai bogat sector din București va plăti 3,2 milioane de lei pentru organizarea a 50 de excursii în stațiunea Sinaia pentru ”cetățenii pensionari” din Sectorul 1.

Excursiile vor avea loc în perioada septembrie – noiembrie 2019, adică fix în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Firma care a câștigat contractul, VERTICAL MARKET APPROACH, este nou înființată (iunie 2019), fiind deținută și administrată de Florin Barbu.

O statistică realizată de HotNews.ro în ianuarie 2018 arăta că în Sectorul 1 mai existau la acel moment 62 de străzi neasfaltate, pe care localnicii circulă în Secolul 21 ca în Evul Mediu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Primari educati in arta promisiunii si a minciunii…. , precum intereul personal este deasupra interesului comunitaii pe care „cu drag” o pastoreste.

 2. cat de prost sa fii sau rau intentionat incat in loc sa faci lucruri bune cu banii aia 3,5mil, to ii irosesti pe spaga electorala cat sa te realeaga pulimea?

 3. Sărakii vor fi mereu saraci in ochii baronului.
  Doar circul si pâinea conteaza.

 4. Strada arata chiar foarte bine tinand cont ca nu este asfaltata. Va arat eu strada neasfaltata unde ramai suspendat cu masina si daca nu ploua, asa ca nu-i mai plangeti pe snapanii care si-au construit viloaie pe strazi obscure.

  • asa e, dar e totusi irelevant. relevant e ca asfaltarea strazilor e cu mult inaintea cadourilor sociale, ca si prioritate. dupa ce ai toate lucrurile importante la zi, si ai bani de nu ai ce face cu ei, te mai gandesti si la cadourile sociale. de aia ai pensie, sa te duci pe banii tai. da, pensiile sunt mici, corect. dar nu le maresti prin cadouri din astea.

  • Primarul Minciunică, sprijină clona Rapid cu toată puterea, dar el nu are nicio treabă cu echipa :)) Renovează stadionul Regie din sectorul 6 cu ADP sector 1 😉 cumpără pe banii contribuabililor sector 1 o bază sportivă Coresi, care o folosește exclusiv clona R? și multe altele!Toate astea au un singur sfârșit …. Livake o să-i povestească in direct.

 5. Capitala Roșie (6 primari comunosti plur un pg ex-mâncator de […] la latrinle Securistului) merita asa strazi. Votati ciuma Rosie si veti trai ca in Evul Mediu, ca ăștia fură tot!

 6. Fără a fi cârcotaș as interna pe cei care și-au făcut case acolo cam ce așteptări aveau de la primărie și cam cum au fost stăruiți de arhitecți la elaborarea planurilor urbanistice pe care le-au supus aprobării primăriei.
  Este foarte vizor să dai vina pe primărie sau la sistem dar e foarte greu sa observi greșelile tale.
  Peste drum de „drumul Lăpuș” (inclusiv denumirea ne spune că nu e de prea mult timp in intravilan) se afla cartierul îmbrățișat de pădure. Si cei care stau acolo au cam tot genul ăla de probleme. Așa că nu vă plângeți că nu aveți asfalt. Prioritatea e canalizarea.
  În perspectiva alegerilor locale de anul viitor mă întreb dacă va avea curajul vreun candidat să lanseze ideea că nu se mai pot aproba planuri urbanistice decât dacă se demonstrează că infrastructura (drumuri, canalizare etc) suporta proiectul ai că un proiect nu poate fi recepționat decât după finalizarea lucrărilor de infrastructură

 7. Nu doar pentru pensionari. La scoala unde invata copiii mei se fac inscrieri pentru excursii de 3 zile la Sinaia pe banii primariei sector 1 si nici macar pe criterii sociale, cine vrea . Asta stie sa faca PSD , asta face.