G4Media.ro

FOTO Imagini spectaculoase deasupra Arenei Naționale înaintea meciului Franța-Elveția din Campionatul European…

sursa foto: Inspectoratul General de Aviație

FOTO Imagini spectaculoase deasupra Arenei Naționale înaintea meciului Franța-Elveția din Campionatul European 2020

Imagini spectaculoase au fost surprinse de Inspectoratul General de Aviație înaintea meciului Franța-Elveția care se joacă luni seară, pe Arena Națională, în cadrul Campionatului European EURO2020.

Jandarmeria română beneficiază de sprijinul unui elicopter al Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru acordarea prim-ajutorului, și de un elicopter al Inspectoratul General al Aviației pentru supravegherea traseelor pe care se deplasează suporterii.

Peste 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri acționează în seara meciului pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, pentru prevenirea apariţiei unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

În Centrul Vechi, ca punct de atracţie, se acționează în sistem integrat, jandarmerie, poliţie şi pompieri, fiind dispuse toate măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică.

În cadrul dispozitivului de ordine publică, se află jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, care participă la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaţionare cu suporterii echipelor. Aceştia sunt sprijiniţi de cinci ofiţeri de poliţie din Franţa şi patru din Elveţia, care au misiunea de a facilita dialogul şi transmiterea principalelor mesaje ale autorităţilor române.

Campioana mondială Franţa a venit la Bucureşti în optimile de finală ale turneului final EURO 2020 la fotbal, după ce a câştigat Grupa F. În ultimul meci, Franța a terminat la egalitate cu campioana europeană Portugalia, 2-2 (1-1), miercuri seara, pe Puskas Arena din Budapesta.

Elveția s-a calificat de pe locul 3 din Grupa A, câștigată de Italia.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Dupa ce ne critica și francezii si elvețienii mi se rupe de cum arata……sa ii mai pupati pe maciuca si pe europeni si pe americani…..bine ne fac ca se p*isa pe noi…….altădată sa va învățați minte prostiile voastre …..când comentam ceva sareati toti de fundulet in sus……na asa ne trebuie

  2. Până una-alta, se vede că jucătorii una-două cască gura la nacelă!