G4Media.ro

UPDATE FOTO Explozie la un apartament din Sibiu / Două persoane găsite…

Sursa foto: ISU SIbiu

UPDATE FOTO Explozie la un apartament din Sibiu / Două persoane găsite decedate / Au fost evacuate aproximativ 20 persoane

Două persoane au murit duminică dimineaă, în urma exploziei produsă într-un apartament din municipiul Sibiu

UPDATE, ora 13.27

ISU Sibiu anunță că apartamentul a fost afectat în totalitate de explozie, fiind distruse toate bunurile din interiorul acestuia.

”În urma exploziei urmată de incendiu, produsă la un apartament situat la parterul înalt al unui imobil de tipul P+3E, apartamentul în cauză (2 camere, baie, bucătărie și hol – de aproximativ 50 mp) a fost afectat în totalitate, precum și bunurile din interiorul acestuia. De asemenea, au fost afectate de explozie și de degajările mari de fum alte 15 apartamente, precum și 5 autovehicule parcate. Dintre persoanele evacuate din imobil patru au suferit atacuri de panică, însă nu au necesitat transportul la spital”, anunță ISU Sibiu.

Două victime, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 51 de ani, au fost găsite decedate în interiorul apartamentului unde a avut loc explozia.

Incendiul a fost cauzat de o explozie în urma acumulării de gaze.

UPDATE, ora 10

În interiorul apartamentului nu au mai fost identificate victime, la acest moment pompierii lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. De asemena se efectuează cercetări cu privire la posibila cauză a exploziei urmată de incendiu, informează ISU Sibiu.

UPDATE, ora 9

Pompierii au reușit pătrunderea în apartament și au fost găsite două victime decedate, anunță ISU SIbiu.

”În continuare se desfășoară operațiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului. Pompierii acționează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum, incendiul a fost lichidat”, precizează instituția.

Știrea inițială:

ISU Sibiu intervine de urgență, duminică dimineață, pe strada Iazului din municipiul Sibiu unde, a avut loc o explozie urmată de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc.

”La fața locului sunt mobilizate: două autospeciale de stingere, o autoscară și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj SAJ”, anunță ISU Sibiu.

Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil și se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum.

Pompierii caută posibile victime în apartamentul în care s-a produs explozia.

Sursa foto: ISU Sibiu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...