G4Media.ro

FOTO Cum arată iluminatul festiv din Constanța, printre cele mai scumpe din…

sursa foto: Info Sud-Est

FOTO Cum arată iluminatul festiv din Constanța, printre cele mai scumpe din țară/ Peste 3 milioane de lei de la Primăria Constanța pentru împodobirea orașului încă din noiembrie

Beculețele de Crăciun au fost aprinse în Constanța începând de la jumătatea lunii noiembrie, transmite Info Sud-Est.

luminite craciun constanta iluminat festiv
sursa foto: Info Sud-Est

Principalele bulevarde și zone de atracție ale orașului au fost împodobite la un cost de peste 3 milioane de lei, printre cele mai mari sume alocate de primăriile marilor municipii pentru iluminatul festiv, conform informațiilor colectate de publicația locală.

sursa foto: Info Sud-Est

Suma este, însă, cu 2 milioane de lei mai mică decât în anii precedenți. De precizat este și că Târgul de Crăciun amenajat de primărie în parcul unui liceu este cel mai mic spațiu festiv pe care l-a avut orașul de sărbători.

luminite craciun constanta iluminat festiv
sursa foto: Info Sud-Est

Anterior, administrația locală amenaja un ”orășel al copiilor” pe suprafețe de câteva ori mai mari.

În topul marilor municipii, Constanța este urmată de Galați, cu un buget de peste un milion și jumătate de lei și Cluj, care a alocat luminițelor festive puțin peste un milion de lei. Cel mai puțin cheltuie pentru luminițe Timișoara și Brașov, ambele orașe alocând bugete de aproximativ 500 de mii de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Sa fie iluminat festiv noroiul si transeele sapate in strazi, de aia era nevoie de cel mai scump iluminat din tara, pt ca aveam cele mai lungi transee.

  2. Poleiala ieftina si degeaba cand pe principalele bulevarde din oras se circula pe piatra cubica de aproape un an. Drumul spre Mangalia, de exemplu. In rest trotuare varza, reorganizarea circulatiei facuta fara cap a creat doar haos, trotuarele arata ca dupa razboi si fara un dement ca Putin care sa arunce cu bombe. Sau asta e operatiunea speciala a lui Chitac de a testa nervii constantenilor. Multi au ajuns sa-l regrete pe Mazare si asta este cel mai grav. Pentru ca nu o spun doar aia care oricum votau cu pesedeu’ vietii.
    Chitac si Ciuca sunt cele mai bune exemple ca toti generalii si amiralii si specialii astia n-au ce sa caute in administratie sau politica!