G4Media.ro

FOTO Coadă la o secție de vot din Constanța după o mobilizare…

FOTO Coadă la o secție de vot din Constanța după o mobilizare fără precedent a votanților din orașul lui Radu Mazăre

Votul la europarlamentare și referendum merge extrem de greu în Constanta, la secțiile din Școala gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu”, unde la ora 10.00 erau formate deja cozi de zeci de oameni.

Este o prezență neobișnuit de mare în orașul condus până nu demult de Radu Mazăre, primarul condamnat definitiv pentru corupție și adus în țară săptămâna trecută din Madagascar.

La școala 23 sunt arondate străzi din cartierul Compozitori, unul cu terenuri din retrocedări, cu cartierul construit de Mazăre „pentru tineri”, iar oamenii de la coadă spune că a ieșit masiv la vot tocmai împotriva corupției.

Toată lumea vorbește pe hol despre referendum: ”Să nu uitam să luăm buletinele de vot și pentru referendum”, spun oamenii.

Așteptarea la coadă înainte de vot durează minimum un sfert de oră să votezi, dar lumea e foarte determinată, nu renunță nimeni la votul pentru referendum.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. nu-i a buna, vorbim totusi de orasul care l-a votat de patru ori pe saltimbacul de madagascar…

 2. Personalul Medical de la Spitalul Universitar Bucuresti care a venit azi la 6 Dimineata la serviciu NU poate vota deoarece Doamna Manager iubita lui Oprescu le refuza acest Drept !

 3. Da-le Doamne Dumnezeul nostru mintea cea din urma constantenilor ca batranul Tomis sa se vindece de ciuma rosie si sa renasca din propria-i cenusa!

 4. Da-le Doamne Dumnezeul nostru mintea cea din urma constantenilor si batranul Tomis sa se vindece de ciuma rosie si sa renasca din propria-i cenusa.

 5. Ați văzut cum votează mama lor de PSD-isti câte 5 buletine de vot.
  Frauda a fost regula cu care s-au menținut în funcții.

 6. Trebuie sa fi neinformat daca afirmi ca orasul Constanta este a lui Mazare care are domiciliul in Navodari si este nascut in Bucuresti.

 7. „…oamenii de la coadă spune…” Tipic USR!

 8. Constănțenii s-au săturat de, golani, clovni, hoți și imbecili, ajunși să conducă cu tupeul prostului nesimțit. Nu mai au nici o intelegere pentru nevoile contribuabilului. Se simt semizei si asta îi va costa!
  Astazi a fost primul semnal de alarma, daca ei mai pot coborî de pe soclu, să priceapă!

 9. Nu e „orasul lui mazare, cu m mic”…
  E orasul tau, ..al meu…al nostru

 10. Jos cu hoții! Au furat și au distrus tot ce le-a stat în cale. Au făcut averi peste noapte și nu dau socoteala nimănui. Azi am trecut pe lângă serele di Constanța:ți se rupe sufletul sa vezi ce nenorocire este în locul unde nu de mult se hrănea un județ întreg. PARAGINĂ…. TOTUL E DISTRUS…. Buruieni cât casa, sere sparte, stricate, nefuncționale…. Pustiu… Păcat…. Sa se facă ceva. Dar cine???

 11. Poate s-a săturat lumea de minciuni și de distrus orașul. În timp ce alții investesc bani grei în eco și bio noi în Constanța am făcut prăpăd. Am distrus parcuri și parcări, am scos mijloacele în comun ecologice gen tramvaie și troleibuze , am construit vile și blocuri haotic fără avize sau mai rău cu avize false ,plus că orașul arată exact ca stadionul și cazinoul: praf și pulbere ( adică în paragină)

 12. Adică cum orașul lui Radu mazăre?
  Chiar este o aberație.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.