G4Media.ro

FOTO Aglomerație la metrou, miercuri dimineață, în plină explozie a pandemiei /…

FOTO Aglomerație la metrou, miercuri dimineață, în plină explozie a pandemiei / Metrorex precizează că trenurile au circulat cu dificultate din cauza unei urgențe medicale

Miercuri dimineață pe magistrala 1 a metroului bucureștean a fost aglomerație, oamenii înghesuindu-se în stații și în trenuri. Metrorex precizează că trenurile au circulat cu dificultate din cauza unei urgențe medicale.

În imagini surprinse de călători se văd sute de persoane înghesuite pe peroane și în trenuri.

Metrorex a precizat că, din cauza unei urgențe medicale, trenurile au circulat cu dificultate:

Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat cu dificultate din motive independente și nedorite de Metrorex (urgență medicală ce a necesitat intervenția echipajelor SMURD, care au acționat la fața locului – în tren, conform procedurilor medicale).

Pentru asigurarea deplasării celorlalți călători, circulația trenurilor s-a desfășurat în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 1 și Timpuri Noi.

Începând cu ora 07:50 circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Bine ca inchidem horeca, unde stau 4 la masa cu distanta. Si hoteluri cu 2 in camera. E un paradox aici, oare chiar nu-l observa nimeni dintre cei care iau decizii?

    • Nu stau „4 la masa cu distanta”, stau cate 8 la o masa, care de fapt sunt 3 mese unite. Si se pupa, se imbratiseaza, dau mana etc.

    • A zis Putin sa iti comunicam ca esti destept, Opt la masa e complet diferit fata de 4 la masa, si deja seamana cu un peron de la Victoriei. Cum de nu ne-a venit ideea?

  2. Așa, și? Purtați masca pe nas și pe gura așa cum am văzut la Sica și “guvernul meu” când sorbeau whisky la palat. Ce va văicăriti ca niște muieri? Baga niște vata in nas și poarta masca, vei trai 112 ani. Masca va salvează!

  3. E @Scaraoțchi-fake/Bad@-fake/@Dan tapalaga-fake,

  4. Masca se poarta pentru a impiedica transmiterea virusului de la un prostovan care nu vrea sa o poarte catre altcineva,de aia o purtau dentistii si chirurgii inainte de pandemie. Numai un creier spalat pe facebook ca al tau nu poate pricepe ca Orban se imbata cu baietii fara masca pentru ca se testau toti in fiecare zii si stiau ca nu sunt infectati.