G4Media.ro

Fostului senator Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, i-a fost admisă cererea…

Fostului senator Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, i-a fost admisă cererea de eliberare condiţionată din penitenciar / Decizia nu este definitivă

Judecătoria Medgidia a admis joi propunerea de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă a fostului senator Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanţei Radu Mazăre, transmite Agerpres.

Alexandru Mazăre a fost condamnat, în mai 2022, la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii în formă continuată.

„Admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Poarta Albă privind pe condamnatul M. A.. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului M. A., …., deţinut în Penitenciarul Constanţa Poarta Albă, din executarea pedepsei aplicate prin sent.pen.nr. 398/2018 a Tribunalului Bucureşti Secţia I penală, mandat nr.124/2022, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. (…) Cu drept la contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.06.2024”, se arată în soluţia pe scurt dispusă de Judecătoria Medgidia.

Luna trecută, Tribunalul Ilfov i-a admis lui Radu Mazăre cererea de eliberare condiţionată din Penitenciarul Jilava, unde fostul primar executa o condamnare de 9 ani închisoare, primită în anul 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia. El mai are o condamnare definitivă de 5 ani închisoare pentru luare de mită şi conflict de interese în dosarul „Polaris”, pedeapsă contopită cu cea din dosarul retrocedărilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Senator nu se scrie cu S mare? … probabil in romănia e lipsit de sens

  2. Afara cu totii!

  3. numai vesti minunate pentru interlopii PSDNLUDMR

    • Perfect adevărat! Tot azi, Mario Iorgulescu și Buzatu de Vaslui. Și câți ca ei or mai fi dar nu știm noi….țara lor și țara noastră, a plătitorilor de taxe.

  4. Da scoateti-i pe toti la gramada. Sa semneze ficusu o amnistie generala ca e vara sa nu mai stea judecatorii la lucru.. ii asteapta plaja, yacht-ul… pe bune acuma…