G4Media.ro

Fostul star NBA, Kareem Abdul-Jabbar, cere ca jucătorii de baschet nevaccinați să…

Fostul star NBA, Kareem Abdul-Jabbar, cere ca jucătorii de baschet nevaccinați să nu mai joace

”Dacă jucătorii din NBA nu sunt vaccinați, nu ar trebui să fie în echipă”, susține fostul jucător de baschet Kareem Abdul-Jabbar, citat de CNN. „NBA ar trebui să insiste ca toți jucătorii și personalul din jurul competiției să fie vaccinați sau să fie eliminați din echipă”, a spus Abdul-Jabbar. „Nu ar trebui să existe îngăduință pentru jucătorii care sunt dispuși să riște sănătatea și viața coechipierilor lor, a personalului și a fanilor pur și simplu pentru că nu sunt capabili să înțeleagă gravitatea situației sau să facă cercetările necesare”, a mai punctat fostul baschetbalist. „Nu cred că acești oameni se comportă ca niște colegi buni de echipă sau buni cetățeni. Acesta este un război în care suntem toți implicați. Măști și vaccinuri, acestea sunt armele pe care le folosim pentru a duce acest război”, a continuat acesta.

NBA nu cere ca jucătorii să fie vaccinați împotriva Covid-19 pentru a juca. Cu toate acestea, arbitrii și alți angajați care lucrează îndeaproape cu jucătorii trebuie să fie complet vaccinați.

Sursa foto: Basket Universo

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. 90% sunt vaccinati, dar cei 10% includ toate vedetele. Asa ca la revedere.

  2. Mare star e si asta :)))

  3. Da e star la baschet, nu in medicina.
    NBA a decis impreuna cu NBAPA sa nu se impuna vaccinul obligatoriu a jucatorilor (14.09.2021). NBA a propus vaccinarea, asociatia jucatorilor a zis pas. Asa ca ce zice muzulmanu’ e fix parerea lui personala.

  4. Poate ca jucatorii din NBA ar trebui sa il ude in gura …. Probabil simte uscaciune …..